HAREM B'PARTY

Foto: Promo fotografije Maraschino / Ivan Klekar

Košarka, hip hop i zgodne cure

Datum objave: 16.05.2014 09:30 Autor: tportal.hr/Promo

 | Ne sviđa mi se (0)

Košarka i hip hop idu zajedno. Dokazao je to Nolan Smith, bivši NBA igrač i playmaker Cedevite koji je svojim dolaskom počastio sve prisutne na još jednom Harem'b partyju održanom u Maraschino Baru

Mladi košarkaš Cedevite Nolan Smith došao je na Harem'b Ballers Night party posvećen večeri košarkaša kao specijalni gost. Smith je tako podržao klupski r'n'b i hip hop program Harem'b čiji je osnivač renomirani hrvatski producent i DJ Tom Polo i tekstopisac i reper Mirza Kurtović. U dobrom je raspoloženju pozirao s organizatorima partyja DJ Tom Polom i Reom Matas.

Smith je svojim prisutstvom uveličao Harem'b party koji svojim gostima redovito pruža još jednu opciju na siromašnom repertoaru izbora urbanih klupskih programa. Playmaker Cedevite osobno je ljubitelj glazbenog žanra r'n'b i hip hopa i oduševio je sve zaljubljenike u ovaj glazbeni žanr posebno ženski dio publike koji se okupio oko popularnog košarkaša.

Uvijek kreativan i zabavan Harem'b party održao se u razigranom tonu, a za dobru glazbu bio je zadužen DJ Tom Polo i perspektivni zagrebački DJ Tzek.

Još

Ljepotice koje su dizale temperaturu u Aquariusu

BOUDOIR PARTY

Ljepotice koje su dizale temperaturu u Aquariusu

Treći najveći Boudoir party održan je prošle subote u Aquariusu. Boudoir je tematski klupski program poznat po unikatnom spoju glazbe, mode, fotografije i art plesa

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.