BOUDOIR PARTY

Foto: Promo fotografije Zvonimir Krstulović/START PRESS / Zvonimir Krstulović/START PRESS

Ljepotice koje su dizale temperaturu u Aquariusu

Datum objave: 28.04.2014 14:00 Autor: tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Treći najveći Boudoir party održan je prošle subote u Aquariusu. Boudoir je tematski klupski program poznat po unikatnom spoju glazbe, mode, fotografije i art plesa

Digitalnom izložbom fashion fotografija predstavio se poznati modni fotograf Goran Matijašec, a Nikolija Baretić modnim ilustracijama.

Na modnoj reviji Dru Couture je predstavila svoje nekonvencionalne unikatne odjevne kombinacije u military, noire i fetish tematici.

Čak 5 DJ-eva brinulo se za glazbu: Hrwo E, Mario Amarillo, Tom Bug, Daemia i Indigo. Performeri iz plesne skupine Paradox začinili su večer svojim gogo, bellydance, burlesque, house dance, popping, locking i newstyle izvedbama.

Sve u svemu – bio je to ugodan spoj partyjane i pop kulture.

Još

Košarka, hip hop i zgodne cure

HAREM B'PARTY

Košarka, hip hop i zgodne cure

Košarka i hip hop idu zajedno. Dokazao je to Nolan Smith, bivši NBA igrač i playmaker Cedevite koji je svojim dolaskom počastio sve prisutne na još jednom Harem'b partyju održanom u Maraschino Baru

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.