Aerodinamični zvučnik budućnosti

ZVULJA ILI AVION?

Aerodinamični zvučnik budućnosti

S izuzetkom vrhunski dizajniranih zvučnika, kakvi koštaju tisuće dolara, većina je više-manje ista i svodi se na kvadre s dosadnih boja. Pogotovo oni namijenjeni iUređajima. Na sreću, ponekad se pojave i jeftini zvučnici koji plijene svojim izgledom.

opširnije
IFI Systems Smart Tag

GDJE SU MI KLJUČEVI, KOVČEG I GLAVA?!

IFI Systems Smart Tag

Još malo, pa godišnji. Veselite se? Prije nego stignete tamo gdje ste naumili, izgubit ćete s pakiranjem i ono malo živaca koji su preostali! Ili možda ipak ne?

opširnije
Suhi džep na Kickstarteru

GALEBARENJE S MOBITELOM

Suhi džep na Kickstarteru

Bliži se ljeto i trenutak kada ćemo napokon uživati u suncu, moru i komadima. Ne nužno tim redosljedom...

opširnije
Mesidž in d batl

MODERNI BRODOLOMCI

Mesidž in d batl

Da se kojim slučajem čovjek nađe na pustom otoku, vjerojatno bi volio imati pri ruci bocu i pluteni čep. Unutra se stavi poruka namijenjena spasiteljima, a dalje se već zna...Tako je u knjigama i filmovima. Hmmm, a pisaljka?

opširnije
Elektrokontrola pasa

SEZAME, OTVORI SE

Elektrokontrola pasa

Iako zvuči kao nešto iz znan-fan filmova, i to onih koji nam predviđaju vrlo crnu budućnost, riječ je ustvari o vrlo simpatičnom i korisnom izumu koji će pomoći vlasniku i njegovom četveronožnom ljubimcu da živi veselije.

opširnije
Uh, kakav je ovo surround

LIJEPI BEOLAB

Uh, kakav je ovo surround

Često se ovdje dotičemo stvari koje baš i nemaju veze sa stilom, odnosno, znaju biti primjeri potpunog nedostatka stila. Češće, ipak, pišemo o stvarima koje imaju stila. A ponekad u goste dođu Bang i njegov prijatelj Olufsen.

opširnije
Antonio, vruće mi je…

NEMA VIŠE ZAPOMAGANJA

Antonio, vruće mi je…

Draga djevojko, ti koja si na sve načine htjela iskoristiti Antonija na temelju neprilagođene temperature u spavaćoj sobi, tvojoj igri je kraj. Od sada će Antonio spavati mirno. Hmmm, je li to dobro?

opširnije
Usisavač na baterije

LJEPOTA FUNKCIONALNOSTI

Usisavač na baterije

Usisavači su divne i praktične stvarce koje imaju jednu nezgodnu naviku – koliko god pazili na njih prilikom usisavanja, sigurno je da ćesrušiti barem jednu stvar za koju zapinje strujni kabel.

opširnije
Sušilo za grudnjak

SUHE GRUDI, SRETNE ŽENE

Sušilo za grudnjak

Sigurno ste barem jednom u životu uzeli gaće sa štrika jer nije bilo čistih, a morali ste hitno negdje otići. Neugodni osjećaj vlažnog na intimnim dijelovima sigurno nije baš najbolje sjeo, sve i ako je bilo usred ljeta.

opširnije
Zatvorite frizerske škole!!!!

NOVO DOBA FRIZERAJA

Zatvorite frizerske škole!!!!

Možda zvuči grubo, ali to je najbolji način da se spriječi bol i tuga koju će diplomanti frizersku školu osjetiti kada shvate da za njih više jednostavno nema posla otkad se pojavio Single Handed Barber

opširnije
Anketa  
Koliko mjesečno trošite na kozmetiku?

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.