Daskanje s basom. Puno basa...

PLUTA, A NE TONE

Daskanje s basom. Puno basa...

Floating Boombox je plutajuća kutija koja proizvodi toliki bas da se oko nje stvaraju valovi dovoljno veliki da na njima možete surfati.

opširnije
Ništa nije romantično kao gondola

O SOLE MIO

Ništa nije romantično kao gondola

Želite li biti sigurni da će vaš pakleni plan upucavanja uspjeti djevojku morate odvesti na neko romantično mjesto – kazalište, restoran, vidikovac… No ako vam je baš jako, jako stalo postoji samo jedno mjesto za koje možete biti sigurni da će upaliti.

opširnije
Kapa protiv hrkanja

TIŠINA U KREVETU

Kapa protiv hrkanja

Pravi muškarac hrče svaki puta kada skolpi oči. Pritom uvijek prvi zaspi, tako da svi oko njega imaju priliku dobro poslušati njegovu devetu simfoniju.

opširnije
Od smeća do komposta

ZELENO JE BOJA SUTRAŠNJICE

Od smeća do komposta

Bacate li puno organskog otpada, poput ostataka objedaa, možda bi se moglo razmisliti o tome da ga pretvarate u kompost. Osim što gamožete upotrijebiti kao gnojivo za vlastiti vrt ili povrtnjak, možete ga i prodavati.

opširnije
Svemirski tuš analgetik

ZNANOST PROTIV MODRICA

Svemirski tuš analgetik

Iako se na prvi pogled čini kao još jedan u nizu uređaja koji se mogu dedinirati kao porez na budale, ovaj 'tuš' se temelji na znanstvenim istraživanjima, razvila ga ja NASA za pomoć astronautima i kao takav funkcionira.

opširnije
Čistač roštilja

PAROM PROTIV MASNOĆE

Čistač roštilja

Za neke stvari i radnje nam nikada nije palo na pamet da bi ih trebalo poboljšavati izmišljajući toplu vodu. Jedna od njih je čišćenje rešetke za roštilj. Da, ona je prljava i ostali su komadi od prošlog pečenja i sve to stoji, ali kome to smeta?

opširnije
Inteligentni gradski putokaz

BANDIĆU, BILJEŽI

Inteligentni gradski putokaz

Koliko puta vam se samo dogodilo da ste se negdje zatekli uzaludno tražeći određenu zgradu, trgovimu, kazalište, ili nešto sasvim peto. Čak i kada je u pitanju grad koji poznajete, dobar putokaz zlata vrijedi .

opširnije
Mali vlažni android

ZELENI VESELJKO

Mali vlažni android

Ne bi htjeli zvučati perverzno, ali predstavit ćemo vam malog androida koji se često i obilato zna navlažiti toliko da vlagu ispušta u zrak oko sebe. To najčešće radi kada mu je vruće…

opširnije
Tko pravi najbolje domaće pivo? Evo odgovora! Foto

HRVATSKO PIVARSKO PRVENSTVO

Tko pravi najbolje domaće pivo? Evo odgovora!

Protekle subote u Magic Beer Roomu, neformalnom okupljalištu hrvatskih ljubitelja piva strateški smještenom točno preko puta zatvora u zagrebačkom Remetincu, održano je drugo otvoreno prvenstvo Hrvatske u proizvodnji domaćeg piva. Nekoliko stotina natjecatelja, članova žirija i putnika-namjernika degustiralo je 108 vrsta piva iz kućne radinosti pripremljenih po različitim recepturama. Kako je bilo i tko je pobijedio, pročitajte i pogledajte u nastavku

opširnije
Chillsner za Pilsner

LEDENO OSVJEŽENJE

Chillsner za Pilsner

Uskoro će doći topli dani, tako barem kažu meteorolozi. Nadamo se kako su u pravu, jer nam je iskreno već dosta i kiše i hladnoće i debele odjeće.

opširnije
Anketa  
Koliko mjesečno trošite na kozmetiku?

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.