iPhone daleko vidi

ŠPIJUNIRANJE BEZ PO' MUKE

iPhone daleko vidi

Dodaci za iPhone niču kao gljive poslije kiše, i svaki puta pomislite kako je to valjda to i kako više ništa pametno ne može nikome pasti na umt. I onda se iznenadite super idejom.

opširnije
Batmanov pojas

ZA NAJBOLJI ULAZ

Batmanov pojas

Za razliku od većine drugih superjunaka, Batman znatan dio svoje nepobjedivosti duguje tehnologiji i lovi s kojem si je može priuštiti. Pored Batmobilea, najpoznatiji dodatak koji čovjek šišmiš koristi sigurno je bat-pojas.

opširnije
FRED pomaže nakon nesreće

S.O.S.

FRED pomaže nakon nesreće

Postoje stvari za koje bi voljeli da ih nikada ne moramo iskoristiti niti provjeriti rade li uopć. Stvari su to koje ćemo upotrijebiti nakon nesreće, gadgeti koji možda mogu čak spasiti život.

opširnije
Stolna svjetiljka veća od stola

KAKO RASTU...

Stolna svjetiljka veća od stola

Neki se sigurno sjećaju prvog kratkog filmića o mami lampi i stolnoj lampici koji je Pixar napravio još tamo 1986. godine, u vrijeme dok smo se još igrali na Spectrumu i Komodorcu t maštali o Amigi ili Atari ST računalima.

opširnije
Jedrenje Panonijom

PAZ'OVO, BALAŠEVIĆU!

Jedrenje Panonijom

U školi ste učili kako je nekada davno ovdje bilo Panonsko more, koje je stvorilo plodne nizine Slavonije i u kojem je Sljeme bilo tek mali otok. Također ste naučili kako je zauvijek otišlo i kako tu nećete nikada imati prilike jedriti. E, tu ste se prevarili.

opširnije
Čudan kontroler za glazbenike

PLAVI USB ŠTAP

Čudan kontroler za glazbenike

Ponekada naletimo na gadget za koji je potrebno neko vrijeme kako bi shvatili koja je točno njegova funkcija i kako bi ga mogli najbolje iskoristiti. VMeter je definitvno takav gadget.

opširnije
Skuhaj mi malo struje za mob, pliz!

ENERGIJA NE MOŽE NESTATI!

Skuhaj mi malo struje za mob, pliz!

Odlučili ste ovog ljeta ne iznajmiti apartman u Viru ili Makarskoj, spakirali ste ruksak i krenuli na put. Svejedno je li vaš cilj kamp u Istri, sjeverni Velebit ili Grčka, jedno je sigurno – možda nećete svaki dan u svakom trenutku imati struje.

opširnije
Slušalica od jeansa

MODNI DODATAK

Slušalica od jeansa

Glupo? Nepotrebno? Fora? Hipstersko? Odgovor na sva pitanja glasi: da. I tu se nema što dodati. Ali da kupujemo samo potrebne stvari, gdje bi došao svijet?

opširnije
Četkica kao fontana

OVO VAM SIGURNO TREBA!

Četkica kao fontana

Prvo se s četkicama za zube pralo zube. I to je bilo nekako logično. Onda su nam objasnili kako to nije dovoljno, nego moramo prati i jezik jer na njemu ima najviše bakterija. Zatim je na red došao ostatak usne šupljine…

opširnije
Star Wars: tri u jednom

MAY THE LIGHT BE WITH YOU

Star Wars: tri u jednom

Mirisi, zlato i tamjan s jedne strane i iznenađenje, igračka i čokolada s druge. Koliko god bizarno bilo, većina ljudi će se sjetiti ove druge trojke svaki puta kada im spomenete tri u jednom.

opširnije
Anketa  
Koliko mjesečno trošite na kozmetiku?

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.