Toplotni Tetris

GEEKOVSKA KAVA

Toplotni Tetris

Sigurno ste vidjeli naljepnice na pivu koje mijenjaju boju, ili se znak pojavljuju i nestaje, ovisno o tome koliko je boca, a s njome i pivo, hladna ili ne. Korisna i simpatična ideja koja je zaživjela rijetko gdje izvan pivske industrije.

opširnije
Snažna elegancija

Snažna elegancija

Ručna lampa koja će vam dati dovoljno svjetla u svakom trenutku, a da će pritom biti dovoljno mala da stane bilo gdje i još k tome lijepo dizajnirana, san je svakoga tko često korača neosvijetljenim putovima. ChargeLight je tom idealu došla do sada najbliže.

opširnije
Još pametnije kuće

ŠTEDNJA PRIJE SVEGA

Još pametnije kuće

Tržište je poprilično prepravljeno s raznim sustavima za automatizaciju kuće, ali većini je zajedničko to da nisu pretjerano jeftini. Pritom zahtijevaju povelika ulaganja, uvođenje novih kablova i, sve u svemu, poprilično rada .

opširnije
Gejmerska vrata

GDJE STE SADA ZOMBIJI

Gejmerska vrata

Okorjeli gejmeri sigurno su se stotinu puta pitali treba li u igri otvoriti neka vrata ili se još strpiti. Nabaviti bolje oružje, naučiti novu čaroliju ili još malo napredovati. Iza tih vrata mogu biti stotine zombija, čudovišta, ali i enhanced armour.

opširnije
Najhipsterskije naočale ikada

SOOOOU KUL

Najhipsterskije naočale ikada

Svijet je napala pošast zvana hipsteri. Ukoliko s njimaa niste upoznati, osim što ćete duže živjeti, morate znati da su hipsteri mješavina intelektualaca, šminkera, retro-frikova, LGBT-a, snobova, arty-farty zaljubljenika i geekova svih vrsta i veličina.

opširnije
Plutajući zamrzivač

UŽITAK UZ PLIVANJE

Plutajući zamrzivač

More, rijeke i jezera su sami po sebi najčešće dovoljno mrxlida ohlade lubenicu ili neko pićence, ali ako želite ledeno hladno pivo dok se kupate, morat ćete se ipak potruditi malo više od stavljanja boca u plićak.

opširnije
Mali, ali tehničar

PRIVJESAK I ALATKA

Mali, ali tehničar

Veličina nije bitna, često se dade čuti od žena, ali nikada, baš nikada, to nije zvučalo kao istina. Više kao utjeha ili sprdnja. No sada, s ponosom možemo reći – veličina stvarnonije bitna.

opširnije
S toljagom u vodu

BAZEN KAO ARENA

S toljagom u vodu

U nizu besmislenih reality showova ima desetak istovjetnih u kojima više ne znaš tko je koga iskopirao, a glavna je ideja da moraš savladavati prepreea dok te nešto udara, napada, šprica i na sve načine ometa u prolasku.

opširnije
I tablet treba jastuk

SAMTING KOMPLITLI DIFERENT

I tablet treba jastuk

Nakon jastuka/kapuljače koja može dobro doći na putovanjima čuvajući vas od bolova u vratu i ukočenosti, danas predstavljamo jedan drugačiji jastuk.

opširnije
Put putujem, a spava mi se…

BEZ BOLA U VRATU

Put putujem, a spava mi se…

Vrijeme je da se krene. Negdje, bilo gdje. Na more, u planine, vani… Zbog ovih dana cijele godine radimo, štedimo i čekamo kada ćemo napokon krenuti na put.

opširnije
Anketa  
Koliko mjesečno trošite na kozmetiku?

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.