Vrijeme je da me zapališ

MUŠKE SPIKE

Vrijeme je da me zapališ

Eh, da je Jamesu Bondu bio jedan ovakav sat, ševio bi barem duplo više nego što je. A nije da je baš bio suh po tom pitanju.

opširnije
Nokero za Treći svijet

HUMANITARCI, POZOR

Nokero za Treći svijet

Zvuči čudno, no, nisu baš svi na svijetu tako sretni pa da imaju električnu mrežu provedenu po svojem selu, u svojoj kolibi, iznad svoga prostračaa.

opširnije
Pametno s ulaznim vratima

MI CASA ES SU CASA

Pametno s ulaznim vratima

Sigurno se bar jednom dogodilo da ste poljubili vrata vlastitog stana, ureda ili vikendice. Zaboravili ste ključ, a nitko drugi od ukućana nije bio niti blizu. Takve stvari se događaju, ne može se ništa protiv toga - osim, možda, osuvremeniti bravu.

opširnije
Tricikl za frajere

POVRATAK U DJETINJSTVO

Tricikl za frajere

Prije nego smo bili dovoljno spretni, i hrabri, da sjednemo na bicikl, pa makar i onaj s pomoćnim kotačima vozikali smo se triciklom po dvorištu i zamišljali kako je u pitanju policijski motor, gusarski brod ili čak Millenium Falcon.

opširnije
Pogodi rupicu ili pij!

ZABAVA NA STOLU

Pogodi rupicu ili pij!

Ako vam je ponestalo razloga da nazdravljate s prijateljima u zadnje vrijeme izuzetno popularnim domaćim rakijama možda bi mogli pokušati zaigrati golf u eksanje. Da znamo, pravi golf je skup, a minigolf najčešće ne radi noću. Ali mi imamo rješenje.

opširnije
Smrznite svoje piće

COME TO THE DARK SIDE

Smrznite svoje piće

Aaaaaaaaaaaa!!!! Ovo želimo, hoćemo i moramo imati!!! Zaboravit ćemo na sve stvari koje smo do sada predstavljali i koncentrirat ćemo se samo na nabavku ovoga. Jer je jeftino, kul i treba nam sada u ovim ljetnim mjesecima kao ništa drugo na svijetu.

opširnije
Slušalice za nepažljive

MA ŠTO SI REKAO?

Slušalice za nepažljive

Krasna stvar kod slušalica je što vam omogućuju da se u potpunosti, barem što se zvukova tiče, odvojite od dosadne stvarnosti i prepustite svijetu glazbe. Loša stvar kod slušalica je što vam omogućuje da se u potpunosti, barem što se zvukova tiče, odvojite od okoline pa vam se lako može dogoditi da, na primjer, biciklom podletite pod automobil.

opširnije
Gdje mi je dijete!?

ČUVAR DJECE

Gdje mi je dijete!?

Plaže, šoping centri, šetnice… Tisuće je mjesta prepunih ljudi na kojima se vrlo lako može dogoditi da vaše dijete odluta, a da vi to niste ni primijetili. Najlakše bi ga bilo cijelo vrijeme držati za ruku, ali svi dobro znamo koliko često to nije moguće.

opširnije
Nožem na ribu? Nikada!!!

KUHINJSKI PRIBOR

Nožem na ribu? Nikada!!!

Kaže stari, i ne pretjerano smiješni, vic kako je engleski lord taman sjeo večerati na brodu kada je doživio brodolom te se našao u vodi još uvijek s beštekom u rukama. Odjednom ga napadne morski pas te ga lord krene pikati vilicom. Brodolomci iz obližnjeg čamca koji su mu krenuli pomoći počeli su vikati: „Nožem lorde, nožem!“, na što im je on odgovorio „Nožem na ribu? Nikada!“

opširnije
Elektrificirajte bicikl

TEŠKO, ALI KORISNO

Elektrificirajte bicikl

Prekrasna stvar s biciklom je što vam je sve u gradu blizu, nemate puno problema s parkiranjem, izbjegavate gužvu i općenito ste vrlo mobilni. Loša stvar je što ćete se po ovakvom vremenu oznojiti kao svinja.

opširnije
Anketa  
Koliko mjesečno trošite na kozmetiku?

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.