Zdrava čaša vina bilo gdje

PRAKTIČNO I TRIJEZNO

Zdrava čaša vina bilo gdje

Popiti jednu čašu vina dnevno je vrlo zdravo, kažu doktori. Ali tko se može zaustaviti samo na jednoj čaši, naročito kada se otvori cijela boca? Eh, kad bi se samo moglo nekako kupiti čaša kvalitetnog vina….

opširnije
Hover za Srđ

ČUVAJTE TRAVU

Hover za Srđ

Hovercrafti, vozila koja jednako uspješno voze po tlu i po površini vode, posotje već jako dugi niz godina, ali su svoju primjenu do sada uglavnom pronalazila samo u vojnim operacijama i tu i tamo kod određenih entuzijasta. Tome je napokon došao kraj.

opširnije
Zdravi sendviči za dobro jutro

BRZO I JEDNOSTAVNO

Zdravi sendviči za dobro jutro

Pripravljanje doručka često zna biti problem. Prva, i najbitnija činjenica je da se doručak priprema rano ujutro prije nego smo popili kavu, otvorili oči i uopće se probudili kako spada.

opširnije
U zdravoj obitelji zdrav duh

KVADRICIKL

U zdravoj obitelji zdrav duh

Hrvati se nalaze među najdebljim nacijama na svijetu. I to je činjenica, bez obzira koliko mi mislili kako živimo zdravo i kvalitetno. Stoga je došlo virjeme da napokon nešto i poduzmemo da se takvo stanje promijeni.

opširnije
I vrt se opametio!

ETO, SVAŠTA

I vrt se opametio!

Više nismo ni sigurni s čime je počelo… Jesu li to bili pametni telefoni, pametni automobili ili se nešto treće prvo opametilo. Što god da je bilo, pokrenulo je lavinu: sada imamo pametne televizore, zamrzivače, cijele stanove, a od nedavno i pametne vrtove.

opširnije
Sigurnosna traka za bicikliste

VOZAČI, OPREZ!

Sigurnosna traka za bicikliste

Vožnja biciklom po gradu često zna biti sličnija ruskom rueltu nego zabavi. Nikada ne znate hoće li vas netko pogoditi, udariti ili vam oduzeti prednost jer se nalazi u većem i jačem prijevoznom sredstvu.

opširnije
Stereo na kotačima

LET'S HAVE A PARTY!

Stereo na kotačima

Koliko ste se puta samo našli na odličnom tulumu koji se odigravao u nekom eksterijeru - livadi, šumi, igralištu - i kojem je, da bi bio najbolji, samo nedostajalo dobre glazbe…

opširnije
Kišobran za pse

NAJBOLJI SUHI PRIJATELJ

Kišobran za pse

Ako već ljudi vole oblačiti pse i mačke i čudnu odjeću, šišati ih na bizarne načine, pa čak i šminkati ih, nije čudno da se netko napokon dosjetio da bi pse mogli i zaštiti od kiše kada ih vodimo u šetnju.

opširnije
Straža na vratima

VOJNIK JE DOBAR

Straža na vratima

Ako želite da se težak i opasan posao obavi, najbolje je poslati vojnike da ga odrade. Bilo da je riječ o svrgavanju opasnog diktatora, uspostavljanu reda u nemirnom području ili kakvoj elementarnoj nesreći. Popisu stvari koje su namijenjene vojnicima od sada možete dodati i čuvanje vrata.

opširnije
Tri u jednom

R2D2 MANŽETE

Tri u jednom

Davnih dana dvadesetih godina prošlog stoljeća predstavnici Bauhausa, umjetničkog pokreta, ne benda ili trgovine, govorili su o ljepoti funkcionalnosti. Ovo je jedna od stvari koja bi se mogla definirati kao geekovski Bauhaus.

opširnije
Anketa  
Koliko mjesečno trošite na kozmetiku?

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.