Plamenom po mobitelu

POMOĆ ZA IZLETNIKE

Plamenom po mobitelu

Jeste li ikada pomislili kako bi mogli napuniti bateriju mobitela paleći vatru? Niste? E pa nekim ljudima je i to palo na um pa sada pokušavaju sakupiti novce kako bi svoju ideju i realizirali.

opširnije
Nećete mi snimiti registraciju!!!

AMERIČKE IDEJE

Nećete mi snimiti registraciju!!!

Ako se u SAD-u ne zaustavite policajcima, vrlo lako bi mogli u zatvor. Također, ako ne poštujete proceduru, pa se recimo odlučite ustati iz automobila ili sakriti ruke kada vam policajac prilazi, mogli bi vas ustrijeliti. No, ako želite sakriti svoju tablicu, nema problema.

opširnije
Najluđa majica na svijetu

SKORO ĆE NOĆ VJEŠTICA

Najluđa majica na svijetu

Zamislite situaciju: sjedite u bircu i bezbrižno pijete kavu, A za stol do vas sjeda mladić u majici kratkih rukava na kojoj je slika glave nekog luđaka s velikim okom čudnog pogleda. Ništa strašno, nastavljate piti kavu kada vas odjednom oko počne gledati. I ne samo vas, svuda ok vas. I to poprilično živčano.

opširnije
Laser za ravnu bradu

POMOĆ PRI BRIJANJU

Laser za ravnu bradu

Kao da brijanje nije samo po sebi dosadna, monotona radnja koju morate (pre) često raditi želite li ili morate izgledati profesionalno, valja još paziti na svaku dlaku jer loše obrijana brada često izgleda neprofesionalnije od one koju niste ni pokušali brijati.

opširnije
Tako mala, a već zombi

WALKING DEAD

Tako mala, a već zombi

Ljudi su davno shvatili kako je najstrašnija stvar ona koja istovremeno izgleda i najnevinija. Recimo, curica. Pogotovo ako je maskota serije Walking Dead.

opširnije
Ministarstvo smiješnog hoda na satu

NEPONOVLJIVI CLEESE

Ministarstvo smiješnog hoda na satu

Jedan od legendarnih spotova Monty Pythona definitivno je onaj o Ministarstvu smiješnog hoda u kojem prvih minutu i pol gledamo Johna Cleesa kako hoda po ulici do ureda. To je toliko urnebesno smiješno da je neponovljivo.

opširnije
Ispucajte bijes na kruški

UDARI JE SAD!!!

Ispucajte bijes na kruški

Možete pokušati s pravom kruškom, ali morate uzeti u obzir da je riječ o često poprilično mekanom voću koje će se raspasti već nakon prvog udarca i zamazati sve oko sebe. Stoga predlažemo da se koncentrirate na kruške za boks.

opširnije
Božićno drvce nove generacije

PLASTIKA, PLASTIKA

Božićno drvce nove generacije

Možete se vi čuditi koliko god želite i razmišljati o tome kako je ljeto tek nedavno završilo, ali pripreme za Božić i Novu godinu su već u punom tijeku, barem što se marketinga i prodaje tiče.

opširnije
Ekološki držač papira

DI ĆEŠ, HRČAK?

Ekološki držač papira

Napokon nešo što nije ekološko zato što je napravljeno od recikliranog papira ili zato što je iz organskog uzgoja i slično, već zato što mu je osnovna namjena da na vas djeluje ekološki. Točnije, natjerati vas da počnete razmišljati ekološki.

opširnije
Nemaš brige lampa

PREŽIVLJAVANJE JE IMPERATIV

Nemaš brige lampa

Što vam se sve može dogoditi ako dođe do napada zombija, a vi ste van kuće i kod sebe imate samo ono s čime ste izašli u šetnju? Recimo da je ishod prebrutalan da bi ga navodili..

opširnije
Anketa  
Koliko mjesečno trošite na kozmetiku?

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.