POMOĆ ZA IZLETNIKE

Foto: Promo fotografije kickstarter / kickstarter

Plamenom po mobitelu

Datum objave: 24.10.2013 10:08 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Jeste li ikada pomislili kako bi mogli napuniti bateriju mobitela paleći vatru? Niste? E pa nekim ljudima je i to palo na um pa sada pokušavaju sakupiti novce kako bi svoju ideju i realizirali.

Nemojte očekivati da ćete napuniti mobitel do kraja. Da bi to napravili trebat će vam poprilično vremena, kažu da za 3 minute razgovora trebate mobitel puniti jednu minutu. A za punjenje vam treba tri stvari – USB kabel za vaš mobitel, nešto vode i vatra.

Naravno, trebate i FlameStower, napravu kojom ćete punjenje ostvariti. Funkcionira na razlici u temperaturi između hladnijeg djela metala (onog koji je u kontaktu s vodom) i toplijeg (onog koji je u kontaktu s vatrom). Za ostalo konzultirajte Fiziku za sedmi razred osnovne škole.

FlameStower u nekativnom stanju se može vrlo kompaktno složiti i ponijeti na svaki izlet u prirodu gdje bi mogli zapaliti vatru.

Još

Punjač umjesto čaše

I GADGETI PUTUJU

Punjač umjesto čaše

Sjesti u automobil, i krenuti kamo god te cesta odvede – upoznati nove ljude, istražiti nepoznato, upoznati sebe. Sve je to puno lakše kada su s nama naši omiljeni gadgeti.

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.