AMERIČKE IDEJE

Foto: Promo fotografije vpena / vpena

Nećete mi snimiti registraciju!!!

Datum objave: 22.10.2013 11:19 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Ako se u SAD-u ne zaustavite policajcima, vrlo lako bi mogli u zatvor. Također, ako ne poštujete proceduru, pa se recimo odlučite ustati iz automobila ili sakriti ruke kada vam policajac prilazi, mogli bi vas ustrijeliti. No, ako želite sakriti svoju tablicu, nema problema.

NoPhoto je dodatak koji se postavlja na tablicu automobila, a služi samo jednome – da vas nitko ne može fotkati. Točnije, da to ne može ako ima uključen blic koji će poslati crveno svjetlo kako bi detektirao na kojoj je udaljenosti objekt. NoPhoto će to primijetiti i blicnuti tablicu u isto vrijeme kada i fotoaparat, što će dovesti do preeksponiranosti tablice te se na njoj ništa neće vidjeti.
Nismo sigurni kako bi naši policajci reagirali na ovakav izum koji se legalno prodaje širom svijeta, ali iskreno ne želimo niti isprobati. Mi ćemo voziti po pravilim,a pa neka nam snimaju tablice koliko ih volja.

Još

Punjač umjesto čaše

I GADGETI PUTUJU

Punjač umjesto čaše

Sjesti u automobil, i krenuti kamo god te cesta odvede – upoznati nove ljude, istražiti nepoznato, upoznati sebe. Sve je to puno lakše kada su s nama naši omiljeni gadgeti.

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.