SKORO ĆE NOĆ VJEŠTICA

Foto: Promo fotografije digital dudz / digital dudz

Najluđa majica na svijetu

Datum objave: 18.10.2013 01:32 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Zamislite situaciju: sjedite u bircu i bezbrižno pijete kavu, A za stol do vas sjeda mladić u majici kratkih rukava na kojoj je slika glave nekog luđaka s velikim okom čudnog pogleda. Ništa strašno, nastavljate piti kavu kada vas odjednom oko počne gledati. I ne samo vas, svuda ok vas. I to poprilično živčano.

Morphsuits majice koriste smartphone za ovakvu predstavu. U unutarnji džep postavite iPhone ili Galaxy S3, pokrenete aplikaciju i duplim tapom na oko, točnije na površinu smartphonea isto će se početi pokretati.

Možda vam je ipak draža majica kroz koju se vidi vaše srce kako otkucava? Ili ste možda emotivac i želite sliku slatke male mace koja vas gleda svojim velikim očima? Ili ste ipak za zombija? Što god odabrali ove majice izgledaju genijalno, osim možda mačkice, i donose nešto stvarno novo u zemlji majici kratkih rukava.

Cijena jedne majice nije visoka, 29$, pa ako imate neki smartphone ili č iPod Touch i želite malo zbuniti ljude, nabavite si jednu. Uostalom uskoro će i Noć vještica…

 

Još

Lucy i stršeće bradavice

ENGLESKA REALITY ZVJEZDICA

Lucy i stršeće bradavice

Na plaži u Nici radije je nosila mokru bijelu majicu ili ništa, umjesto da je žulja gornji dio kupaćeg kostima ili nedajbože grudnjak

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.