POMOĆ PRI BRIJANJU

Foto: Promo fotografije Philips Norelco / Philips Norelco

Laser za ravnu bradu

Datum objave: 15.10.2013 10:20 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Kao da brijanje nije samo po sebi dosadna, monotona radnja koju morate (pre) često raditi želite li ili morate izgledati profesionalno, valja još paziti na svaku dlaku jer loše obrijana brada često izgleda neprofesionalnije od one koju niste ni pokušali brijati.

A kako se dobar dio nas brije ujutro, na brzinu, prije jutarnje kave, poluzatvorenih očiju, često rezultate otkrijemo tek na poslu. OK, ukoliko krijete cijelu bradu onda to i neće biti neki problem, samo treba paziti da ništa ne promakne, ali ako ostavljate kozje bradice ili zaliske, znate koliko morate paziti.

Najnovija pomoć dolazi u vidu trimera/brijača koji u sebi ima ugrađen laser koji će vam zorno pokazati do kuda treba brijati, želite li da sve bude ravno. Nema tu neke teške filozofije: uključite laser, on pak na  lice emitira tanku crvenu liniju a  vi pazite da je sve do nje obrijano. I to je to.

Još

Za jeftino brijanje s izbrijavanjem

DOLLAR SHAVE CLUB

Za jeftino brijanje s izbrijavanjem

Jedna od stvari koja mora propisno živcirati svakog muškarca koji ne posjeduje brijači aparat i ne želi glumiti Grizzlya Adamsa, su sulude cijene britvica. Michael Durbin je odlučio stati tome na kraj!

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.