NEPONOVLJIVI CLEESE

Foto: Promo fotografije baronbob / baronbob

Ministarstvo smiješnog hoda na satu

Datum objave: 11.10.2013 11:21 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Jedan od legendarnih spotova Monty Pythona definitivno je onaj o Ministarstvu smiješnog hoda u kojem prvih minutu i pol gledamo Johna Cleesa kako hoda po ulici do ureda. To je toliko urnebesno smiješno da je neponovljivo.

Ipak, ako se želite s vremena na vrijeme podsjetiti na taj legendarni hod, svakako nabavite sat Ministry od silly walks. Na njemu se naravno nalazi John Cleese obučen kao u skeču, a velika i mala kazaljka su, dakako, njegove noge. Sekundarica je Cleeseov kišobran.

Cijena sata je manja od 200 kuna (točnije 35$) što baš ne jamči neku kvalitetu izrade, ali vjerujemo kako bi sat izdržao barem par godina korištenja, uz možda pokoji servis. U svakom slučaju, ukoliko ste ljubitelj Pythonovaca i/ili Cleesa, znate što vam je raditi.

 

Još

Zašto UEFA ne voli Pythonovce?

LIFE OF BAYERN

Zašto UEFA ne voli Pythonovce?

Mala i beznačajna vijest proširila se rubom medijskog prostora uoči utakmice 1. kola Lige prvaka između Bayerna i Rome: domaćim navijačima skinut je transparent "Romani ite domum"

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.