UDARI JE SAD!!!

Foto: Promo fotografije hammacher / hammacher

Ispucajte bijes na kruški

Datum objave: 07.10.2013 11:06 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Možete pokušati s pravom kruškom, ali morate uzeti u obzir da je riječ o često poprilično mekanom voću koje će se raspasti već nakon prvog udarca i zamazati sve oko sebe. Stoga predlažemo da se koncentrirate na kruške za boks.

Ali i tu često dolazi do problema jer do trenutka kada odete u teretanu ili dvoranu za boks više nećete imati u sebi toliko negativne energije kao onog trenutka na poslu kada vas je neki idiot psihički uništio i kada ste mu htjeli napraviti takve stvari za koje niste do tada ni znali da ih znate.

A uostalom, jednom kada dođete u teretanu možda će kruška ili vreća za boks biti zauzeta. Zato bi bilo dobro da si nabavite svoju vlastitu stolnu krušku. Proizvođači kažu da je vakumski gumeni priljepak dovoljno čvrst da jednom kada učvrstite krušku možete je udarati do mile volje, ali nećete je iščupati i uništiti nešto drugo na stolu.

Kruška nije pretjerano velika (u promjeru tek 7 inča), znači kao prosječni Android mobitel, ali bi trebala biti dovoljna da je napucavate jednom rukom i time se oslobađate akumuliran bijesa.

Još

Pomažu li otvoreni uredi?

RAJ I PAKAO

Pomažu li otvoreni uredi?

Uredi bez zidova, u kojima svi rade zajedno trebali bi širiti ideju zajedništva i tako razvijati tvrtku, zaposlenike i sam proces proizvodnje (što god da se proizvodi). U stvarnosti to i nije baš tako…

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.