PLASTIKA, PLASTIKA

Foto: Promo fotografije Sharper image / sharper image

Božićno drvce nove generacije

Datum objave: 04.10.2013 10:55 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Možete se vi čuditi koliko god želite i razmišljati o tome kako je ljeto tek nedavno završilo, ali pripreme za Božić i Novu godinu su već u punom tijeku, barem što se marketinga i prodaje tiče.

Ukrasi, drvca, božićne pjesme… sve polako osvaja izloge, police i web stranice raznih trgovina, i vjerujte u mjesec dana ćete samo to imati na pameti, htjeli vi to ili ne. Stoga smo se odlučili potruditi i biti prvi koji će vam predložiti ideju za Božićno drvce.

Za početak, nemojte sjeći živo drvo zbog tjedan dana zadovoljstva. Čak niti ono u loncu nije neka sreća jer će nagla promjena temperature možda djelovati pogubno za vaše drvo. Stoga uzmite plastično. I koristite ga godinama. Ustvari, slavite Božić svakih mjesec dana.

A kada već uzimate plastično drvo, uzmite onda ono koje na sebi već ima lampice, čisto da se ne morate patiti s njihovim postavljanjem. Znamo da većinu to veseli, ali veselje ostavite za kuglice, a lampice neka neko drugi postavlja.

Drvce koje preporučujemo ima na sebi 750 LED-ica. Koje mogu svijetliti bijelo ili u koloru. Osim toga svjetlo može biti konstantno, bijelo ili kolor, ili mijenjanje iz jednog u drugo, te iz potpunog mraka u svjetlo. Visina drveta je 230 cm pa ako imate nešto niži stan ne uzimajte ga.

Još

Božićne kuglice Denise Milani

BISTE LI KITILI?

Božićne kuglice Denise Milani

Ne znamo kako je s običajima u Češkoj, no čini se da je Čehinja (?!) Denise Milani uranila s postavljanjem ukrasa na božićno drvce. Ali - biste li joj imali srca reći da još nije vrijeme?

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.