DI ĆEŠ, HRČAK?

Foto: Promo fotografije perpetual kid / perpetual kid

Ekološki držač papira

Datum objave: 01.10.2013 11:16 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Napokon nešo što nije ekološko zato što je napravljeno od recikliranog papira ili zato što je iz organskog uzgoja i slično, već zato što mu je osnovna namjena da na vas djeluje ekološki. Točnije, natjerati vas da počnete razmišljati ekološki.

Držač za papirne ubruse, koje većina nas ima u stanu i koristi bez ikakvog razmišljanja, napravljen je na poprilično zanimljiv način. Naime na držaču se nalazi neka životinjica, vjeverica, hrčak ili nešto slično, i biljka s dva lista.

Svaki puta kada uzmete jedan ubru,s biljka i životinjica se povuku malo u svoju rupu. Odumru, rekli bismo, jer im vi sa svojom uporabom papira uništavate prirodno stanište. U trenutku kada se više ne vide, morate kupiti novi papir i onda će oni opet izviriti. Uzgred,  to je dosta nelogično jer bi im bilo bolje da nikada ne kupujete novi papir. No onda sve ovo skupane bi imalo smisla...

Još

Zelena svjetiljka na sol i vodu

ECO FRIENDLY

Zelena svjetiljka na sol i vodu

Japanska komanija Green House Co Ltd u svom portfelju ima niz zanimljivih i pomalo čudnih proizvoda, od kartice PCI express s USB3 utorom do video kamere napravljene isključivo za žene

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.