PREŽIVLJAVANJE JE IMPERATIV

Foto: Promo fotografije Meritline / Meritline

Nemaš brige lampa

Datum objave: 27.09.2013 13:06 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Što vam se sve može dogoditi ako dođe do napada zombija, a vi ste van kuće i kod sebe imate samo ono s čime ste izašli u šetnju? Recimo da je ishod prebrutalan da bi ga navodili..

Ali, ako sa sobom imate multifunkcionalnu lampu koja je kao stvorena za preživljavanje u divljini daleko od civilizacije, imate sreć. To se ne bi moglo reći i za zombije na koje ćete naići. Za početak tu je svjetiljka. Potrebne su joj tri AAA baterije koje drže dovoljno dugo -  riječ je o LED žaruljama - da odete do obližnje trgovine koju čudom nisu poharali zombiji i nabavite nove.

Osim toga, u dršci se nalazi pravi švicarski nožić, pa će vam biti dostupni nož, pila, škare, otvarač za pivo, odvijač, još jedna pila, turpija, križni odvijač… Ne samo da ćete moći pobijediti zombije nego ćete nakon toga moći srediti nokte i otvoriti si zasluženo pivo.

Još

Nokero za Treći svijet

HUMANITARCI, POZOR

Nokero za Treći svijet

Zvuči čudno, no, nisu baš svi na svijetu tako sretni pa da imaju električnu mrežu provedenu po svojem selu, u svojoj kolibi, iznad svoga prostračaa.

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.