Leticia Bufoni, 100% Brazilka, 100% honey! Video

PETAK JE, ZALJUBLJENI SMO…

Leticia Bufoni, 100% Brazilka, 100% honey!

Zamislite odjednom Janicu kako na Sljemenu osvaja onu medvjeđu kraljicu, Briana Boitana kako u Calgaryju osvaja olimpijsko zlato i Ayrtona Sennu kako na Interlagosu osvaja Grand Prix. Tako je otprilike doživljeno zlato Leticie Bufoni u skejtu na brazilskom izdanju X Games!

opširnije
Ko to tamo nosi kajake po gradu? Video/Foto

OCEAN U METROPOLI

Ko to tamo nosi kajake po gradu?

Naš glavni grad po kiši je itekako siv. Sumnja se da nam ni perspektiva nije bog zna kako svijetla. Mnogima pada mrak na oči od svega oko nas, ali nije sve tako sivo. Recimo, kajaci iz Surfmanie su jarkih boja i, ono, navlače osmjehe na lica prolaznika…

opširnije
Svjetski rekord Katarine Turčinović u ronjenju na dah! Foto

DO POSLJEDNJEG DAHA

Svjetski rekord Katarine Turčinović u ronjenju na dah!

Ovog je vikenda u Zagrebu u sjeni lokalnih izbora održano državno prvenstvo u ronjenju na dah. Ronilo se u bazenu u Utrinama, a Katarina Turčinović srušila je svjetski rekord u dinamici s perajama po CMAS-u koji sada iznosi 216,9 metara!

opširnije
Dođite na povijesni prvi wake kontest u Zagrebu!

OMG! ZGO!

Dođite na povijesni prvi wake kontest u Zagrebu!

Obzirom da ne znamo je li se na staroj sajli za wake ikad održalo službeno natjecanje, ponosno (i pomalo ignorantski) predstavljamo vam ZG Open, prvi wakeboard i wakeskate kontest u metropoli koji će se održati u subotu 1.6. na Jarunu!

opširnije
Ruski base skakač skočio s vrha svijeta! Video

SKOK S EVERESTA

Ruski base skakač skočio s vrha svijeta!

Valerij Rozov, dobro poznati ruski padobranac i base skakač postigao je još jedan podvig u karijeri ionako krcatoj rekordima i pionirskim pothvatima. Skočio je s rekordne visine od 7220 metara sa sjeverne litice Mt. Everesta!

opširnije
Pripremite se, Grma downhill samo što nije... Video

GRMLJAVINA NA GRMI

Pripremite se, Grma downhill samo što nije...

Šumarak prošaran MTB stazama na velom kulta obavijenoj Grmoščici sljedeće nedjelje domaćin je trećeg izdanja Grma Downhilla. Službeno je to trening utrka, ne boduje se ni za što, tako da očekujemo fenomenalan fajt za prestiž, street cred i bragging rights!

opširnije
Utrka uz skakaonicu na dvije ili sve četiri noge.. Video

RED BULL 400 KULM

Utrka uz skakaonicu na dvije ili sve četiri noge..

Više od 600 ‘brđana’ iz 15 zemalja okupilo se prošlog vikenda podno skijaške skakaonice u Kulmu ne bi li otkrili tko može najbrže pretrčati 400 metara od podnožja do vrha skakonice! Neš’ ti utrke…

opširnije
Kiteri voze Rip Curl Adriakite Cup na Bolu! Video

ZMAJEVI NA JUGU

Kiteri voze Rip Curl Adriakite Cup na Bolu!

Na Zlatnom ratu ovog se vikenda održava veliki međunarodni kiteboard kontest, tradicionalni Rip Curl Adriakite Cup. Najbolji kiteri iz regije već su u Bolu, vrebaju vjetar do nedjelje…

opširnije
Evo jih i jopet: kajakaši u centru grada! Video

OCEAN KAYAK CITY RACE

Evo jih i jopet: kajakaši u centru grada!

Došlo je vrijeme da barem nakratko zagrebačku špicu i rivijeru zauzme najzabavnija regata ikad viđena na našim prostorima. Surfmania, klub daskaša s manjkom dasaka, ali očitim viškom ideja (a i Ocean Kayaka, kad smo kod toga) organizira drugo izdanje Ocean Kayak City Racea! Samo ne 26. 5. kako je najavljeno, nego u nedjelju 2.6.

opširnije
Pogledajte kako Aaron Gwin trga Demona! Video

BIKE PORN

Pogledajte kako Aaron Gwin trga Demona!

Kad prosječan mladić sjedne na full suspension bicikl i provoza se po brdu to je dobar izlet. Kad Aaron Gwin sjedne na karbonski Spesh Demo 8 i ode u đir, to je praznik za sve koji su ikad poletjeli na biciklu…

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.