Dva su Hadžiomerspahića, jedan je Tin… Video

DA HOUSE OF TIN

Dva su Hadžiomerspahića, jedan je Tin…

Upućeni u freestyle itekako znaju tko je Tin Hadžiomerspahić, svi ostali stanite u kut na pet minuta, a onda se vratite pogledati njegov najnoviji video! Nema tajni, među nama običnim smrtnicima hodaju freestyleri svjetske klase. Prepoznat ćete ih po tome što njeguju jak stil i beskompromisan gard.

opširnije
Pogledajte video s najboljeg dirt eventa u galaksiji Video

RED BULL WILD RIDE

Pogledajte video s najboljeg dirt eventa u galaksiji

Meka slovenskog dirta Dirtpark Divjina bio je prošlog vikenda domaćin Wild Ride natjecanja u kojem su pro ridere parili s amaterima i vozili timski. Kontest? Čista petica! Hrvati? Odlični!

opširnije
Kiša i blato zakuhali završnicu svjetske DH sezone Video

UCI WORLD CUP HAFJELL

Kiša i blato zakuhali završnicu svjetske DH sezone

Peta, pretposljednja utrka sezone UCI Svjetskog kupa u MTB downhillu održana je u norveškom Hafjellu. Triler po blatu ponudio je rasplet za infarkt i o muškom naslovu odlučit će posljednja utrka sezone u Leogangu!

opširnije
Na žici se poznaju domaći (wake) junaci! Video

WAKE PH JARUN

Na žici se poznaju domaći (wake) junaci!

Prošlog je vikenda na Jarunu održano službeno Wakeboard i wakeskate prvenstvo Hrvatske. Imamo prvakinje, prvačiće i prvake, a s obzirom na njihovu dob, smiješi nam se blistava budućnost na sajli!

opširnije
Najduža kitesurf utrka na svijetu! Video

COAST 2 COAST

Najduža kitesurf utrka na svijetu!

Više od 300 kitsurfera svih sorti okupilo se prošlog vikenda na njemačkom otoku Fehmarn kako bi surfali do Danske i nazad, ukupno 40 kilometara po otvorenom moru!

opširnije
Hrvati na 24 sata downhilla u Semmeringu Video

RACE THE NIGHT 2013

Hrvati na 24 sata downhilla u Semmeringu

Austrijski Semmering, odnosno Zauberberg već je sedmi put bio domaćin MTB downhill utrke Race the Night koja traje 24 sata. Ove su godine naše boje branili Dubravka Družeta, Robert Jedrejčić i Goran Malvić i bogme su nas dostojno reprezentali!

opširnije
Tko hoće na Pannonian, bolje nek se prijavi… Video

RIDE PANNONIAN

Tko hoće na Pannonian, bolje nek se prijavi…

Još samo tjedan dana, točnije do 14. kolovoza, moguće je prijaviti se za nastup na Pannonianu, napominju organizatori više puta spomenutog Challengea. Prijaviti se, uz to, može samo online!

opširnije
Šumica spremna, asovi na stand by, komaraca ni za lijek… Video

PANNONIAN UPDATE

Šumica spremna, asovi na stand by, komaraca ni za lijek…

Već i šarani u Dravi znaju da je sredina kolovoza špica xtreme sezone u Hrvatskoj. To je tako zahvaljujući osječkoj ekipi koja već 14 godina organizira skate-inline-BMX-MTB spektakl poznat kao Pannonian Challenge!

opširnije
Povukao se CG - klaun, car i brigadir svjetskog downhilla… Video

ODLAZAK KRALJA

Povukao se CG - klaun, car i brigadir svjetskog downhilla…

Prošlog vikenda u Vallnordu u Andori vožena je utrka svjetskog MTB kupa u downhillu. Posljednja u velikoj karijeri Cedrica Gracie. Prigodno, brutalnu je stazu sam trasirao, a onda odvezao run za publiku prije nego se posljednji put poklonio hordi fanova.

opširnije
Skejteri se ne daju, Grad spreman na dogovor?

SC POOL: LA RESISTANCE

Skejteri se ne daju, Grad spreman na dogovor?

Ne znamo kako su se probudili u ponedjeljak prije sedam sati, ali pedesetak budnih skejtera i danas je lancem i tijelima branilo Skate Skulpturu u Studentskom centru. I to uspješno!

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.