Ove nedjelje u Šainima: muškarci u blatu i pile u zraku!

2. EXTREME FEST ŠAINI

Ove nedjelje u Šainima: muškarci u blatu i pile u zraku!

Želite li najavljeni sunčani vikend provesti u akciji i usput se napumpati adrenalinom, imate sreće! U Šainima kod Žminja održava se drugo izdanje Extreme festa, a na festu će se voziti supercross, enduro, skakati MTB i BMX dirt jump te dizati utege! Muškije od ovoga trenutno se ne nudi…

opširnije
Je li backflip Cama Zinka najjači sportski potez godine? Video

RAMPAGE HEROJ

Je li backflip Cama Zinka najjači sportski potez godine?

Pustinja Utah je za moutain bikere sveto mjesto. Ondje talentirani dečkići dokazuju da su muškarci, a muškarci da imaju grande cojones. No, i među pravim muškarčinama nađe se jedan za kojeg vam nije jasno gdje drži tolika muda. On se zove Cameron Zink.

opširnije
Foxhunt: 400 bajkera protiv Geeja Athertona Video

LOVCI BRŽI OD LISCA

Foxhunt: 400 bajkera protiv Geeja Athertona

Iako je DH sezona UCI Svjetskog kupa odavno završena, a Gee Atherton vjerojatno uspio preboljeti gubitak titule u posljednjoj utrci, sezona budaliranja na biciklima nipošto još nije gotova!

opširnije
Borderi otvaraju sezonu premijerom Yougofirst filma! Video

ONE WAVE OR ANOTHER

Borderi otvaraju sezonu premijerom Yougofirst filma!

Da, zabijelilo je po višim planinama. Medo traži brlog za zimski san, a borderi izvlače video footage od prošle sezone kao warm up za nadolazeću! Yougofirst družina ponosno će predstaviti svoj dugometražni film ‘one wave or another’, prvo u Ljubljani, a zatim i kod nas! Ole!

opširnije
Kako je Jason Paul postao jaran i pol Video

SARAJEVSKI FREE RUN

Kako je Jason Paul postao jaran i pol

Jedan od najboljih svjetskih free runnera Jason Paul zaletio se nedavno do Sarajeva kod Benjamina Bakovića na ćevose. Kad je već bio ondje, Beni mu je pokazao pogled sa sarajevskih krovova, a pukim slučajem na krovu je bila i ekipa Red Bulla s kamerom...

opširnije
Bivši DH prvak o povratku, iXS kupu i mladim Hrvatima Ekskluzivno

SANTANA OTVORENO

Bivši DH prvak o povratku, iXS kupu i mladim Hrvatima

Prošlog vikenda na WC stazi za downhill u Mariboru vožena je posljednja utrka iXS sezone. Miran Vauh i Zarja Černilogar odnijeli su titule europskih DH prvaka u Sloveniju, ali bila je ondje i jaka hrvatska ekipa. Na iznenađenje mnogih na stazu se vratio Santo Tessari i bio najbrži od naših. Nakon dvije godine pauze zbog ozlijede!

opširnije
Proletio u odijelu kroz uski procjep s 200 na sat! Video

LETEĆI CORLISS

Proletio u odijelu kroz uski procjep s 200 na sat!

Najpoznatiji svjetski wingsuit letač Jeb Corliss ponovno je izveo potpuno nevjerojatan podvig. U letećem odijelu projurio je kroz uski kanjon Flying Dagger kineske planine Jianglang širok jedva devet metara!

opširnije
Road gap od 15 metara? Pridrži mi pivo… Video

ŽIVOT NA SJEVERU

Road gap od 15 metara? Pridrži mi pivo…

Skandinavija je uglavnom poznata po hladnim zimama, impresivnoj obali i dobrim snowboarderima. No, na jugu Švedske u Uppsali ekipa mountain bike freestylera brije na najjače. Ono, ko’ da žive u američkoj pustinji…

opširnije
100 surfera, 30 čvorova bure i 72 sata zabave! Ekskluzivno

ŠIMUNI OPEN 2013

100 surfera, 30 čvorova bure i 72 sata zabave!

Umjesto raporta sa šestog Shimuni Opena, nudimo vam nekoliko razloga zašto biste svakako morali postati surfer(ica) prije nego nas sve zamrzne dolazeće ledeno doba. Ako već niste, u tom slučajtu preskočite tekst i idite ravno na video i foto galeriju!

opširnije
Euro elita i Hrvati na downhill obračunu za kraj iXS sezone Video

IXS DOWNHILL POHORJE

Euro elita i Hrvati na downhill obračunu za kraj iXS sezone

Kako se naša downhill sezona gotovo isključivo preselila na lokalne utrke Divlje lige bit će vam sigurno drago čuti na će na posljednjem downhillu Europskog iXS kupa sljedećeg vikenda na Pohorju u superjakoj konkurenciji nastupiti i naši najbolji downhill rideri.

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.