DASKAŠKA GERILA

Foto: Licencirane fotografije surfshop.hr / Josip Joe Božić

Guerrilla Sbd Session 3: kako su borderi zauzeli Arenu

Datum objave: 31.01.2014 15:04 Autor: Z.Š.

 | Ne sviđa mi se (0)

Znate kako se kaže, ako neće border brdu, brdo će borderu. Doslovno. Vrijedni daskaši iz Surfshopa i ljubazni domaćini iz Arena Centra složili su ispred centra pravi corner jump, a desetak najhrabrijih bordera došlo je na GSS 3 baciti stil u srcu svoga grada. Dajte si svi naokolo hi-five!

Sjećate se blesave trakavice oko otmice Snježne Kraljice? Cijela je akcija zapravo bila najava prvog snowboard kontesta u gradu (a s obzirom na snijeg i šire) ove sezone. Organizator cijele fešte bila je dobro poznata ekipa snowboard entuzijasta iz Surfshopa, a domaćin Arena Centar.

Za Guerrilla Snowboard Session 3 izgradili su sjajan corner jump i osigurali Bunshee Bungee za katapultiranje ridera. Za gumu su se tako držali uobičajeni gradski stajleri, core ekipa na čelu s Veljom, Feelom, Jurom i ostalima, uključujući i mladog asa, 13-godišnjeg Tina Stojaka, inače prvaka države u wakeboardu za dječake prošle godine. Najbolji na kraju bio je Sanjin Vrzić, no ne znamo je li očarao većinom ženski žiri backflipom (ili backrollom, to nikad nećemo znati) ili straight airom u toplessu, ali doma je odnio Elan Prodigy pro freestyle dasku.

Ukratko, kontest su uz Surfshop i Arena Centar omogućili još i Ožujsko, Canon, Porsche Auto, Lenovo, Elan, Flow, Horsefeathers što je značilo da su rideri odnijeli kući supervrijedne nagrade s obzirom da je natjecanje bilo običan city jam. Nagrade ( Flow snowboard daska, Horsefeathers goodiesi itd.) su podijeljene i publici, a jedino za čime žalimo je da ovoga nema non-stop. Očito treba samo malo volje i truda. Bravo ekipa…

Još

Četvrtak pred Arenom: Guerrilla Snowboard Session 3!

POVRATAK BORDERA U GRAD

Četvrtak pred Arenom: Guerrilla Snowboard Session 3!

Breaking news: treće izdanje tradicionalnog, ali i tradicionalno velom tajne obavijenog snowboard kontesta Guerrilla Snowboard Session održat će se ispred glavnog ulaza Arena Centra u četvrtak 30. siječnja u 18.30! Javite riderima, ali i dođite gledati ako ne vozite jer bogate nagrade čekaju i natjecatelje i posjetitelje!

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.