POVRATAK BORDERA U GRAD

Foto: Screenshot surfshop.hr / YouTube

Četvrtak pred Arenom: Guerrilla Snowboard Session 3!

Datum objave: 29.01.2014 16:33 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Breaking news: treće izdanje tradicionalnog, ali i tradicionalno velom tajne obavijenog snowboard kontesta Guerrilla Snowboard Session održat će se ispred glavnog ulaza Arena Centra u četvrtak 30. siječnja u 18.30! Javite riderima, ali i dođite gledati ako ne vozite jer bogate nagrade čekaju i natjecatelje i posjetitelje!

Proteklih tjedana svjedočili smo neozbiljnoj web kampanji organizatora Guerrilla Snowboard Sessiona koji je izazvao bordere da pogode kada i gdje će se održati GSS 3. Prvo su urnebesni otmičari oteli tzv. Snježnu kraljicu i tražili otkup ili snowboard kontest, a onda je ekipa iz Surfshopa odlučila spasiti kraljicu organizacijom kontesta.

Kako još nema obećanog snowparka na Sljemenu, mjesto radnje je glavni ulaz Arena Centra u Zagrebu u 18.30. Očekuje se izgradnja dva kickera, a zalet je uz Banshee Bungee. Dolazak su već potvrdile lokalne snage stajlera, ali do sutra u 18 može se doći i iz Ljubljane, recimo. Naravno, glavni motiv organizacije snowboard kontesta ispred šoping centra je još jedan podsjetnik da smo valjda jedina zemlja sa snowboardericom na Olimpijskim igrama koja nema nijedan snowpark. Halo, Sljeme?

U svakom slučaju, prvo ovogodišnje snowboard natjecanje ne samo da će probiti led, tj. snijeg već sutra (odnosno večeras, ako ovo čitate u četvrtak), nego će vjerojatno biti i jedno od najidašnijih kad su nagrade u pitanju. Osvajat će se Canon fotić, Elan Prodigy daska, Bern accessories, Horsefeathers jakne itd. A bit će nagrada i za publiku. Prije svega Flow daska, ali i Horsefeathers goodiesi. Plus Žuja za sve.

Još

Guerrilla Sbd Session 3: kako su borderi zauzeli Arenu

DASKAŠKA GERILA

Guerrilla Sbd Session 3: kako su borderi zauzeli Arenu

Znate kako se kaže, ako neće border brdu, brdo će borderu. Doslovno. Vrijedni daskaši iz Surfshopa i ljubazni domaćini iz Arena Centra složili su ispred centra pravi corner jump, a desetak najhrabrijih bordera došlo je na GSS 3 baciti stil u srcu svoga grada. Dajte si svi naokolo hi-five!

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.