BURTON EUROPEAN OPEN

Foto: Screenshot World Snowboard Tour / YouTube

Upoznajte novu generaciju snowboard shreddera

Datum objave: 24.01.2014 14:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Bliži se Soči, a najbolji daskaši svijeta bruse trikove za lov na olimpijske medalje. Najveći europski kontest prije igara nedvojbeno je Burton European Open, jedan od najjačih u sklopu World Snowboard Toura...

Mjesto je Laax u Švicarskoj, a dvije olimpijske discipline Burton European Opena su slopestyle i halfpipe. Teško je reći gdje je bilo luđe pa kliknite na oba recapa. U slopeu su najbolji bili Švicarka Isabel Derungs i Norvežanin Brage Richenberg. U superjakoj konkurenciji istaknuli su se brojni junaci, a dovoljno govori i to što su prva tri mjesta na muškom postolju osvojili Norvežani. Uz Bragea još su razvalili i Alexander Ostreng te 16-godišnji Mons Røisland.
U halfpipeu su dominirali domaći rideri. Sva tri prva mjesta pripala su domaćim bordericama. Prva Ursina Haller, druga Verena Rohrer, a treća Carla Somaini. Kod bordera slično. Prvi je bio Iouri iPod Podlatchikov, treći također Švicarac Christian Haller, a Finac Janne Korpi na drugom mjestu pokvario je švicarsko slavlje.
Primjećujete izostanak većine Amerikanaca, no to je zato što se upravo održavaju zimske X Games u Aspenu. A onda slijedi Soči, gdje će im se u halfpipeu pridržiti i naša Morena Makar. Čekirajte svakako favorite, više ih je nego ikad...

Još

Guerrilla Sbd Session 3: kako su borderi zauzeli Arenu

DASKAŠKA GERILA

Guerrilla Sbd Session 3: kako su borderi zauzeli Arenu

Znate kako se kaže, ako neće border brdu, brdo će borderu. Doslovno. Vrijedni daskaši iz Surfshopa i ljubazni domaćini iz Arena Centra složili su ispred centra pravi corner jump, a desetak najhrabrijih bordera došlo je na GSS 3 baciti stil u srcu svoga grada. Dajte si svi naokolo hi-five!

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.