GUERRILLA SBD SESSION 3

Foto: Screenshot surfshop.hr / YouTube

Nema snijega, nema Kraljice, gerilci rade kontest!

Datum objave: 17.01.2014 14:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Napokon smo dočekali objašnjenje. Odgovornost za otmicu tzv. Snježne kraljice preuzela je grupa tzv. zimskih gerilaca iz tzv. shopa koji ne plaća reklamu pa ga ne imenujemo. Zahtjev je i dalje isti: ne daju kraljicu dok ne dobiju snowboard kontest. E, pa dobili su ga…

Forrest Gump naučio nas je da za uspjeh ne moramo biti pametni. Nikolaj Pešalov dokazao je da za hrvatsku legendu ne moramo biti ni Hrvati, a Kostelići da za karijeru u snježnom sportu uopće ne trebamo prirodni snijeg. Ovi gerilci dokaz su da za snowboard kontest nije neophodno gotovo ništa od navedenog.

Sudeći po nepismenom zahtjevu za otkupninom i amaterskoj video snimci otete Snježne Kraljice (za koju se sumnja da zapravo radi zajedno s otmičarima, a nije riječ o tzv. stockholmskom sindromu), gerilci koji stoje iza otmice nisu baš jako pametni, a ni posebno zahtjevni. Ergo, nisu baš ni pravi Hrvati.

A i sigurno misle da su duhoviti. Naime, službeno je najavljeno treće izdanje Guerrilla Snowboard Sessiona, legendarne zafrkancije lokalnih bordera uz Banshee Bungee. Znate ono kad se katapultiraju preko kickera usred grada? No, nisu objavili ni mjesto ni datum održavanja. Doznajemo kako su osigurali umjetni snijeg ako ne padne pravi, a sve što se zna je da će se kontest održati u Zagrebu u sljedećih nekoliko tjedana.

Na stranici organizatora ide i nagradna igra: bogati darovi čekaju one koji pogode mjesto i vrijeme održavanja GSS3. Ili budu najbliži. Čekirajte video najavu i pratite SuperMen, a mi ćemo pratiti što rade šaljivci s Jaruna…

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.