OTKUPOM PROTIV OTMIČARA

Foto: Screenshot NN / YouTube

Snježna Kraljica je oteta! (UPDATE)

Datum objave: 10.01.2014 14:45 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Kao i većina relevantnih medija u Hrvatskoj, primili smo video poruku otmičara Snježne kraljice! Odgovornost za ovaj mućki čin preuzela su dva tipa u žutim trikoima, a zahtjev je isti: pustit će SK ako im se plati 100000,00 novaca ili organizira snowboard kontest!

Internetom se proširila anonimna (i pomalo nepismena) objava. Anonimni otmičari traže (sic) 100000,00 novaca za oslobađanje Snježne Kraljice. Ili snowboard kontest, dodaje zahtjev…

Dedukcijom, s obzirom da se zahtjev za otkupninom/kontestom pojavio prvo na Facebook stranicama posvećenima snowboardu, smijemo zaključiti kako iza otmice nedvojbeno stoje borderi.

Skijaški savez, HOO, Zagrebačka PU i onaj tip što na Sljemenu kuha grah za sada nisu dali nikakvu službenu izjavu, ali nije tajna da je borderima dozlogrdilo čekati da se nešto dogodi samo od sebe pa ne čudi da su se odlučili na drastične korake.

Zanimljivo je i to što su u poruci prvo tražili novac, ali su očito spremni pregovarati i o drugom načinu otkupnine. Pitanje je samo može li im se vjerovati da će zaista, ukoliko im se organizira snowboard kontest, osloboditi Snježnu Kraljicu. Pratite SuperMen, a mi ćemo pratiti dalji razvoj situacije. Hoćemo li zbilja dobiti snowboard natjecanje? Ili će Kraljica ostati uspomena iz doba minusa? Kakogod bilo, stay tuned…

Usput, mislili smo da Snježna kraljica vrijedi više od 100000,00 novaca, koliko traže otmičari. Bit će da je kriza nagrizla i njih…

Još

Guerrilla Sbd Session 3: kako su borderi zauzeli Arenu

DASKAŠKA GERILA

Guerrilla Sbd Session 3: kako su borderi zauzeli Arenu

Znate kako se kaže, ako neće border brdu, brdo će borderu. Doslovno. Vrijedni daskaši iz Surfshopa i ljubazni domaćini iz Arena Centra složili su ispred centra pravi corner jump, a desetak najhrabrijih bordera došlo je na GSS 3 baciti stil u srcu svoga grada. Dajte si svi naokolo hi-five!

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.