LOCO ORTIZ

Foto: Screenshot YouTube / Red Bull

Meksički kajakaš i najopasnije rijeke na svijetu!

Datum objave: 07.01.2014 12:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Rafael Ortiz spada u red sportaša koji daju sve za adrenalin i dobru akciju, ne mareći pri tome za natjecanja, medalje i/ili nerijetko vlastiti život. I onda snime nešto zbog čega ćemo se mi smrtnici ježiti još dugo u novoj godini

Sam Rafa tvrdi da je za njega riječ 'granica' više prijedlog, a manje realna procjena. Ne shvaća je doslovno, nego samo kao poziv da vidi može li je prijeći. Da, znamo, s takvom filozofijom nitko nikad ne bi postao statistički junak niti svjetski prvak.

No nekako nam se čini da su baš ovakvi tipovi predvodnici novog vala sportske filozofije. Ne zanima ih štoperica, protivnici su prijatelji, a medalje su za kolekcionare s Hrelića. Uostalom, nemojte nam vjerovati na riječ. Pogledajte što ovaj tip radi pa onda razmislite koga bi trebala impresionirati bronca s prvenstva u bilo kojem natjecateljskom sportu.

Još

900 konja, 9000 okretaja i osam zvijeri na ski stazi

RED BULL FROZEN RUSH

900 konja, 9000 okretaja i osam zvijeri na ski stazi

Ovih dana u Sunday River skijalištu u SAD održava se jedinstveno off road natjecanje na svijetu. Osam pro truck vozača utrkivat će se na skijaškoj stazi u bolidima s 900 konjskih snaga!

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.