ORLOVI OPASNO LETE

Foto: Screenshot YouTube / SuperMen

Paraglider vs. predator

Datum objave: 17.11.2011 14:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Nevjerojatni zračni sudar ruskoga paraglidera s dvama orlovima, unatoč zaplitanju ptice u konoplje otkazaloga padobrana, ipak završava sretno - kako za čovjeka, tako i za životinje

U nezgodi izazvanoj bliskim susretom dva orla s ruskim paragliderom Vladimirom Tsarkovim (25) iznad Himalaje, nasreću nije bilo ljudskih niti životinjskih žrtava, iako je nalet predatora doveo padobranca u životnu opasnost.

 

Tsarkov je po prvi puta lebdio iznad indijskoga dijela Himalaje kada su se najednom u njega zaletjela dva orla, od kojih je jedan ostao zapleten u padobransko konoplje, onesposobivši mu glavni padobran. Premda (po intenzitetu vriska i zbog visine s koje je krenuo u slobodni pad) vidno zaprepašten, mladić je ostao pribran, a pomoćni padobran spasio mu život.

 

Priča sretno završava prisilnim, ali sretnim slijetanjem još uvijek šokiranoga Tsarkova (u paru s orlom) koji je smjesta radijem pozvao pomoć.

 

Pregled snimka događaja prava je prigoda da ovladate širokim spektrom ruskih psovki

Još

Jeste li za rundu paramotornog sanjkanja?

A SAD JOŠ I OVO...

Jeste li za rundu paramotornog sanjkanja?

Za ovaj eksperiment korištene su motorne sanjke, krilo za paragliding, jedan glečer i jedan mastermind po imenu Eric Oddy. I da, on zaista leti tako da na snowmobile spoji krilo za paragliding...

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.