GIRL POWER

Foto: Promo fotografije appadvice / appadvice

Najbolje plaćena žena u tehnologiji

Datum objave: 16.10.2013 10:30 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Dok se Blackberry, nekoć moćni kanadski telekomunikacijski div, raspad,a ljudi koji su u njemu dobro radili svoj posao prelaze u druge tvrtke, najčešće na iste ili slične pozicije.

Tako je i Apple uzeo Angelu Ahrendts koja je u Blackberryju radila s zahtjevnim kineskim tržištem na kojem su svojedobno imali jako puno uspjeha. Angela će i u Appleu raditi na istom tržištu na kojem Apple do sada ima samo djelomičan uspjeh.

Svoj rad započet će sredinom iduće godine, a u nadležnosti će imati trgovine – i one online i one 'prave'. Apple je pokušao osvojiti Kinu s 'jeftinom' verzijom iPhone 5C, ali do sada nikakav veći, pa čak niti relativan uspjeh nije postignut.

Ahrendts je bila najbolje plaćeni CEO u Engleskoj prošle godine, a prelaskom u Apple postat će najbolje plaćena žena u tehnologiji zajedno s Sheryl Sandberg iz Facebooka i Marissom Mayer iz Yahooa.

Još

Obama neće pomoći Samsungu

RUKA RUKU MIJE

Obama neće pomoći Samsungu

Predsjednik Obama imao je prilike staviti veto na zabranu uvoza nekih proizvoda iz Samsunga u SAD, ali je to odbio učiniti.

opširnije

Tip of the day

Prijedlozi, prijedlozi i samo prijedlozi

Ako imate online biznis, onda imate i dobru mogućnost prijedloga kupcima što još mogu kupiti

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.