OŠTRA ODLUKA

Foto: Wikimedia Commons Wikipedia / wikipedia

Nema više rada od kuće za zaposlenike HP-a

Datum objave: 11.10.2013 11:04 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Kad je nformatička revolucija uzela maha, proroci digitalnog svijeta objašnjavali su svima kako će uskoro nestati uredi jer više neće imati smisla. Svi će sve moći raditi jednako kvalitetno i od kuće.Petnaestak godina poslije...

Meg Whitman, CEO HP-a, koja ovu tvrtku pokušava vratiti na sam vrh sa kojeg je zadnjih godina skliznula, odlučila je ukinuti odluku da svatko može raditi od kud god želi i kada god želi. Po njenim riječima, naime, potrebne su joj svi na jednom mjestu.

U svojem obraćanju zaposlenicima navela je i argument da takva odluka više šteti nego koristi zaposlenim majkama, jer tada doduše  ostaju doma s djecom, ali istovremeno rade, što nije dobro ni za klince niti za posao.

Osim toga, Whitmanica smatra kako je u trenucima krize i pokušaja povratka na vrh potrebno raditi zajednički posao a izdvajanje  pojedinaca tada se ne prakticira jer ne donosi optimalne rezultate.

Još

Lijepo je biti CEO

PARE SAMO KAPAJU

Lijepo je biti CEO

Meg Whitman prije godinu dana imenovana je na poziciju CEO-a u HP-u te je došlo vrijeme da dobije svoju prvu godišnju premiju.

opširnije

Tip of the day

Prijedlozi, prijedlozi i samo prijedlozi

Ako imate online biznis, onda imate i dobru mogućnost prijedloga kupcima što još mogu kupiti

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.