USB-a nikad dosta

7 PUTA USB 3.0

USB-a nikad dosta

Glavni problem kod laptopa i ostalih prijenosnika najčešće je manjak USB portova To je i razumljivo, budući da se na prijenosnicima štedi na prostoru. Koliko god štednja bila razumljiva, ipak živcira ljude, kojima uvijek zatreba koji port više.

opširnije
Avitron Flying Bird

JE LI TO PTICA? JE LI TO AVION?

Avitron Flying Bird

Ma, kakva braća Wright! Ako ste prerasli papirnate aviončeke, bionička ptica je prava stvar kada je u pitanju! Ne vjerujete?

opširnije
Plug & Play Ghostbuster

UZALUD VAM TRUD, DUHOVI

Plug & Play Ghostbuster

Najlakši način da otkrijete duha jest potražiti eventualni poremećaj u elektromagnetskom polju koje nas okružuje. Postoji li poremećaj, a ne postoji logično objašnjenje za njega, tu nema što drugo biti nego duh. Brrr...

opširnije
Punjač za opasnost

PREPPERS

Punjač za opasnost

U trenucima kada vam nije dostupno nešto toliko svakodnevno kao što je utičnica, nastaju problemi. Treba napuniti sve te uređaju ako se se vrti nešto što miriše na katastrofalni scenarij, dobro bi bilo imati i radio pri ruci, a i svjetiljka zgodno dođe.

opširnije
Mo'š fućkat?!

OLOVKA MIKROFON CRTOVLJE

Mo'š fućkat?!

Tko nije išaoi kao klinac u glazbenu školu i pritom pazio na satu, velika je vjerojatnost da nije baš na 'ti' s pisanjem nota. Čak i ako svira, ili sklada glazbu.

opširnije
Žmigavac za bicikl

SKRENI GARDO

Žmigavac za bicikl

Kada ste na biciklu, najbitnija stvar koja definitivno dolazi do izražaja u gradskoj vožnji, jest biti viđen. Ne kao posvuduše na subotnjoj špici, već viđen od vozača automobila koji će tako imati manje šanse da vas pregaze.

opširnije
Žica usred bežičnog svijeta

TASTATURA ZA IPAD

Žica usred bežičnog svijeta

Kada je pokojni Steve Jobs pokazivao iUređaje, skeptici su smatrali kako neće nikada zaživjeti. Jedan od razloga je bio i nepostojanje klasičnih priključaka preko kojih bi mogli spojiti sve i svašta. Jobs im je odgovarao kako je žica stvar prošlosti.

opširnije
Protiv svake buke

ZA GLAZBU U AUTOBUSU

Protiv svake buke

Postoje slušalice i slušalice. One koje donose odličan zvuk, ali su propusne za vanjske šumove. I onda drukate glasnoću do trenutka kada će bubnjići boljeti, no ako je vanjski zvuk dovoljno jak i dalje će užitak biti nikakav. Postoje i one druge…

opširnije
Jesam li uzeo tabletu?

PAMETNA BOČICA

Jesam li uzeo tabletu?

Ljudi su čudni: ne vole uzimati tablete kada moraju, ali su ludi za njima ako im ih nitko nije prepisao, već se susjed s trećeg kata kune kako su ga ove crvene potpuno riješile glavobolje, nesanice i mrlja na košuljii. Kada to kaže liječnik, on je samo pijun u rukama moćne farmaceutske industrije.

opširnije
iPhone, Mečka i dobra mjuza

DI STE, ŽENE???

iPhone, Mečka i dobra mjuza

Niz koji definira pravog muškarca, kojeg vole sve žene u Hrvatskoj ...Zaustavit ćemo se na ove tri stvari iz naslova, a zatim pokazati kako jeftino doći do svega.

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.