Prijenosnik Veloce

ODI MALO VAN, DOSTA BULJENJA U EKRAN!

Prijenosnik Veloce

Notebook namijenjen igranju je klasični oksimoron. Osim što je takav stroj u pravilu pretežak za nanašanje, koja je svrha takvog prijenosnika? Da bi mogli izaći van kuće pa se igrati dok vam ne iscuri baterija, a vi niste snimili poziciju?

opširnije
Kućni komunikator

VIŠE OD TELEFONA

Kućni komunikator

U vrijeme kada svatko od nas ima barem jedan mobitel u džepu, kućni telefoni izumiru, pa nije ni čudo da se u njihov razvoj više toliko ne ulaže. Ipak, tu i tamo pojavi se neki novi koji nudi nešto više od pukog telefoniranja.

opširnije
Najezda mikroskopa

TAJ SITNI SVIJET

Najezda mikroskopa

U zadnje vrijeme portale koji prodaju dodatke za iPhone i ostale smartphone doslovno su prepravili mikroskopi, teleskopi i dalekozori koji se montiraju na iLjubimca omogućujući snimanje sitnih ili dalekih stvari.

opširnije
Kalkulator ili numerička tastatura?

DODATAK ZA MACA

Kalkulator ili numerička tastatura?

Ako ste vlasnik računala iz Applea i imate novu tastaturu, vjerojatno vam nedostaje numerički dio, kojeg su dizajneri iz Cupertina izbacili jer im, pretpostavljamo, nije bio dovoljno lijep. Vrijeme je da se ta nepravda ispravi.

opširnije
Manjka li vam prostora na iPadu?

SVE ŠTO VAM TREBA

Manjka li vam prostora na iPadu?

Od kada je tableta - čitaj: iPada - ljudi se žale kako nemaju dovoljno mjesta za sve što im treba. Pritom misle na količinu prostora na samom iPadu, ali ćemo ovoga puta zaboraviti na taj prostor i koncentrirati se na onaj dodatni, fizički.

opširnije
BubblePod -vidi mama, bez ruku

FOTKA OD 360 STUPNJEVA

BubblePod -vidi mama, bez ruku

Većina smartphonea danas ima mogućnost snimanja panorame ugrađenu u operativni sustav. Znači, možemo je koristiti iste sekunde kada otpakiramo uređaj. Ipak, te slike neće biti baš onakve kakve bi voljeli, ako ništa drugo onda zbog drhtavih ruku.

opširnije
Pametna zvučna letva iz Sceptre

ZA GLUPE TELEVIZORE

Pametna zvučna letva iz Sceptre

Novo ime u svijetu Hi-Fija i zabavne elektronike, Sceptre, za sada je najpoznatiji po nizu dobrih LED televizora koji u mnogočemu mogu parirati onima iz Samsunga ili LG-a. Ovoga puta ponudili su nešto novo i vraški zanimljivo.

opširnije
Brinno sam radi time-lapse fotografije

FOTKA PO FOTKA - FILM

Brinno sam radi time-lapse fotografije

Ako ste se ikada zagrijali za fotografiju, pa zatim i za film, sigurno ste barem jednom pokušali napraviti i svoj time-lapse film – film koji se sastoji od fotografija snimljenih u pravilnim vremenskim razmacima, pa onda spojenim u pokretnu sliku.

opširnije
Zvučnik koji voli more

GLASNO I SUHO

Zvučnik koji voli more

Sve je više zvučnika i pojačala koji se nude ovo ljeto, a kojima je zajednička osobina da su u potpunosti vodootporni i kao takvi idealni za plažu, more, bazen, rijeku, jezeru, pljusak, kadu, bačvu napunjenu vodom, baru pokraj ceste, poplavu i sve ostale moguće i nemoguće vode površine.

opširnije
Napunite mobitel dok spavate

TOPLINSKA ENERGIJA TIJELA

Napunite mobitel dok spavate

Većina stavlja mobitel na punjenje prilikom odlaska u krevet. Prvenstveno zato što nam tada neće trebati, a i zato što se ovi moderni smartphonei tako brzo prazne i tako dugo pune da bi to trebalo zakonom zabraniti. No, punjenje mobitela dok spavamo bi uskoro moglo dobiti novu dimenziju.

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.