Dobili ste poruku

NEKA SVI VIDE

Dobili ste poruku

Iako se naša komunikacija sve više seli na mobilne uređaje, i dalje dosta često komuniciramo preko računala, naročito kada smo u uredu.

opširnije
C5 najgori gadget svih vremena

LAUREATI

C5 najgori gadget svih vremena

Stariji od vas će se sigurno sjetiti legendarnog Spectruma i još legendarnijeg njegovog tvorca Sir Clivea Sinclaira, koji je nakon uspjeha s popularnim računalom pokušao napraviti i druge uspješne gadgete.

opširnije
Oklopni fotić

ACHTUNG, PANZER!

Oklopni fotić

Fotić koji može izdržati sve i svašta dolazi iz Fujifilma i novi je predstavnik dugovječne obitelji fotoaparata FinePix, a glavne su mu prednosti izdržljivost i otpornost.

opširnije
Miš i skener u jednom

MULTIPRAKTIK

Miš i skener u jednom

Jeste li ikada poželjeli imati skener unutar svog miša koji će vam omogućiti da se sve ono preko čega pređete pojavi na ekranu? Ako i niste, netko očigledno je!

opširnije
Stroj za igranje

GEJMERSKA ŽIVOTINJA

Stroj za igranje

Ako ste okorjeli gejmer, znate da pravi strojevi koji pružaju ultimativnu zabavu ne samo sa sadašnjim igrama nego i s onim u bližoj a ponekad i daljoj budućnosti, koštaju puno novaca. Takav je i novi Hailstorm II.

opširnije
Pravi prijenosni skener

ZA NA PUT

Pravi prijenosni skener

Prije više od pola godine pisali smo o Doxie Go skeneru, vrlo dobrom prijenosnom uređaju koji može sve i svašta. Ista tvrtka je ovih dana na tržište izbacila novi skener One, koji bi se mogao nazvati njegovim malim bratom.

opširnije
USB-a nikad dosta

10 JE BOLJE OD 1

USB-a nikad dosta

Jedan od glavnih problema današnjeg hardveraja je nemilosrdno mala količina portova. Najčešće je tu jedan do dva USB-a, HDMI, neki audio port i tu i tamo još nešto. Nedovoljno!!!

opširnije
Najavljen Roku 3

NOVA GENERACIJA

Najavljen Roku 3

Jedan od najpoznatijih TV setboxa Roku uskoro bi mogao dobiti novu verziju, koja bi prema očekivanjima trebala biti još bolja od postojeće verzije 2.

opširnije
Lomografija za smartphone

SREDITE STARU KOLEKCIJU

Lomografija za smartphone

Ako ste stariji od trideset, a pritom i volite fotografije, velika je vjerojatnost kako doma imate kutije prepune starih fotografija, filmova i negativa. I dok fotografije možete jednostavno skenirati, pitanje se postavlja što s negativima i filmom?

opširnije
Asusovo sve-u-jedno

NIŠTA NE FALI

Asusovo sve-u-jedno

Kvalitetno spojiti tablet i računalo u jednom uređaju dosad su bezuspješno pokušavale gotovo sve tvrtke koji se bave proizvodnjom računala, ali teško bismo mogli reći da je itko od njih napravio hvalevrijedan uređaj.

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.