SVE ODJEDNOM

Foto: Promo fotografije tech blog / tech blog

Tko ne može napuniti 10 iPada???

Datum objave: 21.10.2013 10:38 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Održavate li hardver u tvrtki koja između ostalih koristi i puno iPada, sigurno ste ih morali u jednom trenutku napuniti više od jednog. Kako pored sebe imate previše gadgeta, računala i sve ostaloga, sigurno vam je barem jednom ponestalo utičnica.

Uostalom, tko će se sjetiti gdje je sve pouključivao sve te iPade, koji je čiji, koji je apdejtan i slične stvari koje morate pamtiti ili, ne daj Bože, zapisati. U protivnom bi mogli nešto i zeznuti. Ako je ovo situacija u kojoj se prepoznajete, onda ćete biti sretni što netko brine vaše brige.

Punjač koji odjednom može puniti 10 iPada lijepo poslaganih unutar kućišta, pa čak ih i unutra zaključati kako ih nitko ne bi dirao dok se pune. Zanimljiva ideja za tvrtke, a nešto manje zanimljiva za privatnike, osim ako imate desetoro braće i sestara od kojih svi imaju svoj iPad.

Naravno, možete koristiti punjač i za ostale iProizvode, ali u tom slučaju neće vam tako lijepo leći u za to predviđeno mjesto. Ali bitno da se pune.

Još

Nova generacije Bamboo Stylusa

PIŠI, RIŠI, ALI ZNAJ...

Nova generacije Bamboo Stylusa

Sve je više tableta na tržištu i sve je više načina, kombinacija i ideja kako njima možemo upravljati. Prstom, mišem, kontrolerom, daljinskim uređajem, Kinectom, stylusom…

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.