DOBRO JUTRO

Foto: Promo fotografije Firebox / Firebox

Jeste li za kavicu?

Datum objave: 16.10.2013 10:59 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Ima li ljepšeg osjećaja od jutarnjeg buđenja uz netom skuhanu toplu kavicu, koja samo čeka da vas učini spremnim za sve izazove koje će donijeti radni dan?

Ima, naravno. Ostati u krevetu i izležavati se do podneva, odlazak na plažu, čitanje novina, ranojutarnji seks i deseci sličnih stvari, ali ako već govorimo o tome da se morate probuditi i krenuti na posao, onda je buđenje uz kavu ipak najbolje.

Problem s vrućom kavom je taj što je najčešće nema tko skuhati. Želite li da bude vruća odmah pri buđenju netko bi je morao skuhati, a opet taj netko bi se trebao probuditi ranije. A tko će onda njemu/njoj skuhati kavu? Osim ako imate batlera ili kućnu pomoćnicu stvar je dosta komplicirana…

Stoga nabavite iKettle. Inteligentni kafe aparat spojit će se bežično na vaš kućni Wi-Fi i ostati u komunikaciji s vašim iPhoneom. Osim što možete naručiti buđenje uz kavu, možete ga, ako niste sigurni jeste li to jutro za kavu ili ne, tražiti da vas svako jutro probudi s pitanjem 'želite li kavu?' Odgovorite li potvrdno,  on će je odmah i skuhati.

Programirati možete i da vas kava dočeka kada se vraćate s posla, a jedino što morate brinuti jest da u njemu ima dovoljno vode (ne spaja se direktno na vaš vodovod) i naravno kave. Sve ostalo je na njemu.

Još

Tri objektiva za iPhone

FOTO DODATAK

Tri objektiva za iPhone

Ako još uvijek niste našli dodatak za vaš iPhone koji bi od njega napravio fotoaparat koji će pratiti u korak vaš kreativni rad samoprozvanog fotografa, možda smo našli nešto za vas. Čak smo gotovo sigurni u to.

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.