I GADGETI PUTUJU

Foto: Promo fotografije amazon / Amazon

Punjač umjesto čaše

Datum objave: 10.10.2013 10:31 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Sjesti u automobil, i krenuti kamo god te cesta odvede – upoznati nove ljude, istražiti nepoznato, upoznati sebe. Sve je to puno lakše kada su s nama naši omiljeni gadgeti.

Smartphone, tablet, laptop, kamera, GPS…  mnogobrojni gadgeti koje nanašamo sa sobom svakodnevno. A kada krenemo na put, broj im se podupla i uskoro imamo sa sobom cijeli ruksak ispunjen samo gadgetima.

I što kada smo u autu na putu? OK, možemo ih puniti jednog po jednog, ionako smo uglavnom u autu pa imamo vremena. No, često se zna dogoditi da nam  istovremeno trebaju dva gadgeta (recimo kamera i smartphone) koje moramo odmah napuniti.U pomoć stiže ENERGIZER (ne deremo se, piše se sve velikim slovima) 180W Cup Inverter (ako ste pomislili da mu je ime predugačko, puno ime je: ENERGIZER 180W Cup Inverter 12V DC cigarette lighter to 120V AC to power laptop notebook & more w/ 4 USB ports 2.1A shared compatible with iPad & more)

Nakon što se ukopča u auto, upaljač omogućuje punjenje 4 USB uređaja i daje još jedan utor za laptop.  Nažalost strujni utor ja engleski, ali i za to postoje adapteri. Ono što je simpatično napravljeno je njegov oblik koji omogućava da se ENERGIZER stavi u većinu držača za čaše koji se nalaze u automobilima. Osim toga je još i ultra tih.

Stoga, put pod gume!

Još

Plamenom po mobitelu

POMOĆ ZA IZLETNIKE

Plamenom po mobitelu

Jeste li ikada pomislili kako bi mogli napuniti bateriju mobitela paleći vatru? Niste? E pa nekim ljudima je i to palo na um pa sada pokušavaju sakupiti novce kako bi svoju ideju i realizirali.

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.