SMIJEŠAK MOLIM

Foto: Promo fotografije ThinkGeek / ThinkGeek

Promatranje ptica na novi način

Datum objave: 09.10.2013 00:41 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Ako ste jedan od ljubitelja ptica, tipova koji mogu satima mirno sjediti na kiši ili snijegu samo kako bi uslikali odličan kadar brgljeza pri parenju, ova hranilica za ptice bi vam mogla biti od pomoći.

Stvar je vrlo jednostavna, ali i funkcionalna. Sastoji se od kućice u koju stavite iPhone ili GoPro kameru. I jedno i drugo idealno pristaje u za to predviđene utore, a mogli bi staviti i neki Android mobitel ukoliko dobro sjeda .

Nakon što ste to odradili, kućicu stavite negdje vani, u dvorište, na balkon ili gdje već želite slikati ptice. Ispred kućice stavite hranu za ptice i čekajte. Eh da, trebali bi staviti kućicu negdje gdje imate bluetooth ili WiFi vezu, kako bi daljinski mogli slikati preko drugog uređaja s kojim ćete mirno sjediti u toploj sobi - recimo iPada.

Osim što će vam pomoći da se spojite s GoPro i iPhoneom, kućica ima na sebi i macro leću, kako mogli napraviti bolje forografije. Osim toga, daje i mogućnost da fejstajmate s pticama, ako iz nekog bizarnog razloga to želite raditi. 

Još

Auti koji eksplodiraju u tisuću komada su pravi?

OEFNEROVI EFEKTI

Auti koji eksplodiraju u tisuću komada su pravi?

Švicarski fotograf Fabian Oefner proslavio se neobičnim fotkama automobila koji se raspadaju u djeliće. Mnoge je šokirao prizor Ferrarija kojemu cijeli stražnji kraj leti u zrak. Ali, mirujte, nije pravi. Odnosno jest, pravi umanjeni model. Evo kako Fabian to radi…

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.