KAO IZ CRTANIH FILMOVA

Foto: Promo fotografije lufdesign / lufdesign

Magnet za uređaje

Datum objave: 04.10.2013 09:00 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Sjećate li se onih vremena kada ste se kao klinci igrali s magnetima, a ako ste bili jako sretni imali ste onaj veliki crveno-bijeli magnet oblikovan u slovo u kakve su koristili svi junaci crtanih filmova?

Isti taj magnet inspirirao je Lufdesign da napravi magnet za vaše uređaje koji ustvari i nije pravi magnet. Izgledom je isti kao magnet i prijanja uz uređaje, ali ne zbog magnetskih svojstava već zbog vakumskih priljepaka koji ga drže na mjestu.

A koja mu je uopće svrha? Ima ih više, a sve se svode na to da vam pomogne u svakodnevnom radu s vašim, najčešće prijenosnim, uređajima. Može služiti kao stalak za mobitel, drška za isti, ako iz nekog razloga bi morali držati mobitel na drugačiji način nego inače (odlično za iPhone).

Osim toga, a nama je to najbolja iskoristivost, je kao dodatak za sređivanje kablova. Ako imate laptop iz kojeg izlazi mnoštvo kablova, iskoristite magnet da ih sve lijepo posložite (kao na slici). Možete ga koristiti i kao držač za šalicu/čašu, prilijepiti ga na zid i tako koristiti…

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.