DOBRO JUTRO

Foto: Promo fotografije Sharper image / Sharper image

Buđenje na znanstveni način

Datum objave: 26.09.2013 11:53 Autor: N.J.

 | Ne sviđa mi se (0)

Ako vam jutarnje zvono pokvari cijeli dan zbog svoje iritantnosti, možda bi trebali pokušati probuditi uz navodno znanstveno dokazanu metodu.

Osim zvukova, koji su prirodni pa možete birati između ptičjeg pjeva, šuma oceana, žubora potoka, glazbe, i, naravno, klasičnog alarma, ova budilica ima i svjetlosni dodatak koji bi vas trebao probuditi na najprirodniji način.

Osim toga, isto svjetlo bi vam trebalo pomoći da prirodno zaspite, dok se lagano gasi i nestaje. Pri buđenju svjetlo se može pojaviti prije alarma da vas samo probudi, a može i biti smirujuće kako vam buđenje uz alarm ne bi bilo prestresno.  

Što je točno znanstveno u tom svjetlu, još nismo uspjeli saznati, ali im vjerujemo, jer piše na internetu. A tamo nitko ne laže....

Još

Leteći alarm

ULOVI ME AKO MOŽEŠ

Leteći alarm

Taman ste bacili oko na Angelinu Jolie, koja je opčinjena vašom ljepotom zaboravila na Brada (kojeg Brada?), krenuli u napad, odsvirali 'Crnog leptira', kada se odjednom oglasi iritantni zvuk koji ispunjava prostoriju. Da, da, to je vaš alarm koji vam je upravo prekinuo najljepši san o Angelini. Kada biste ga samo mogli ugasiti na brzinu, možda još ima šanse...

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.