SLUŠAJTE VELIKOG MIKEA

Foto: Screenshot YouTube / Mike Rashid

Cure, dižući utege nećete postati ogromne, nego seksi!

Datum objave: 04.10.2013 13:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (1)

Mike Rashid je golemi, mišićavi trener fitnessa. I, osim ako se sudbina nije grubo poigrala njegovom seksualnom orjentacijom, ljubimac žena. Kad on kaže kako se gradi seksi tijelo, bolje ga slušajte!

Odmah upozoravamo sve BBC ljubiteljice, ovo je ozbiljan režim vježbanja. Svejedno, poslušajte što kaže veliki Mike i čekirajte koje brutalne kombinacije je složio za polaznice svog fitness centra.

Manje-više sve radi se s utezima u rukama. 'Džabe vam burpee ako nemate utege' tvrdi on. Isto je i sa step vježbama, da ne spominjemo uobičajene varijacije čučnjeva sa skokom i sličnih kombinacija. Sve s utezima.

Moto kojime Mike Rashid mami horde MILF i sub-MILF vježbačica je: 'Dame, od dizanja utega nećete postati ogromne. Žderanjem nezdrave hrane postajete ogromne. Od dizanja utega postat ćete čvrste, u formi i jake. A svatko voli biti čvrst, u formi i jak jer to je seksi!' Postoji mogućnost da žene hrle Mikeu i zbog čisto hormonalnih razloga, uzrokovanih kvrgama po njegovom tetoviranom tijelu, ali to je već druga priča...

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.