CORLISS IS BACK

Foto: Screenshot YouTube / Jeb Corliss

Što te ne ubije, služi kao sjajan trening!

Datum objave: 24.09.2013 11:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Vjerojatno najbolji svjetski wingsuit letač Jeb Corliss viđen je prije nekoliko dana na čuvenom Cracku u švicarskim Alpama. Ništa posebno. Trenira za novi let u Kini. Osim jednog detalja: početkom godine gotovo je poginuo kad je zapeo za stijenu leteći 200 km/h!

Ionako legendarni stunt junkie, Jeb Corliss ove je godine u veljači prešao iz statusa heroja u domenu demi-goda! Leteći tik uz Table Mountain u Južnoj Africi zapeo je nogama za rub litice, počeo se nekontrolirano okretati, ali iskusnjara kakva je, uspio je potegnuti padobran u pravom trenutku i izvući se samo s ozlijedama.

Kad kažemo samo, mislimo da je zapravo slomio oba gležnja i fibulu te potrgao ligamente u koljenima. Za posjekotine i poderotine morali su mu transplatirati kožu. Vrijedi pročitati i cijelu priču o padu i oporavku, ako ništa da vas podsjeti zašto ono ne trenirate? Bole vas noge? Teško vam je? Bojite se da ćete se ozlijediti? Razmislite još jednom…

Još

Zgodne žene koje lete, istina ili mit?

ROBERTALICIOUS

Zgodne žene koje lete, istina ili mit?

Ukratko, leteći komadi su itekako stvarni. Roberta Mancino iz Italije već neko vrijeme mami uzdahe na b.a.s.e. spotovima diljem svijeta, a nedavno je okupila još 15 skakačica kako bi postavile ženski rekord u masovnom skoku. I da, Roberta je bejb, ako ste propustili…

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.