S DRUGOG SVIJETA...

Foto: Screenshot YouTube / Barstarzz

Ona je Oona Kivelä, kraljica krutih štangi

Datum objave: 09.08.2013 13:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Nadljudskim naporima othrvali smo se niskim porivima da vam cijelu karijeru Oone Kiveläe predstavimo kroz kruta tijela tipa ručke, štange i slično. Uostalom, žena koja je impresionirala Barstarzz družinu zaslužuje više od (jedne) štange...

Oona Kivelä počela se baviti gimnastikom u rodnoj Finskoj kad joj je bilo devet godina. Sljedećih petnaest provela je u trikou trenirajuću klasičnu gimnastiku. A onda je otišla na izlet u New York. Ondje se upoznala sa scenom plesa na štangi i ostalo je, kako se to već kaže, povijest. Plesa na štangi.

Osim što je postala svjetska Pole Dance prvakinja, Oona je u međuvremenu otvorila i vlastiti fitness centar Gymi, a uvijek se rado vraća u New York. Zadnji put kad je bila svratila je do Barstarzz ekipe uličnih vježbača i, blago rečeno, pokazala kako se rukuje štangom i tijelom. Impresivno je, svakako pogledajte i sami!

Još

Koji je vaš izgovor da ne trenirate?

AKO MOŽE ON...

Koji je vaš izgovor da ne trenirate?

Bacite oko na priču Geralda Collisona, momka iz Južne Karoline koji je u prometnoj nezgodi ozlijedio onako, manje-više sve od kralježnice, preko vilice do glave. A onda je u sklopu rehabilitacije upoznao metode vježbanja dobro znanih Barstarzza.

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.