POVRATAK U 80-TE

Foto: Screenshot Delta Airlines / YouTube

Ovo je najkulji in-flight video na svijetu!

Datum objave: 30.01.2014 15:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Znate ono kad vam prije leta u zrakoplovu prikažu instrukcijski video s uputama i pravilima ponašanja? Napokon se netko sjetio da i ti filmići mogu biti duhoviti. Barem ako ste stariji od 30 i preživjeli ste 80-te…

Cijeli instrukcijski video za putnike koji odluče letjeti Delta Airlines kompanijom snimljen je kao da se događa u 80-ima! Nije da tvrdimo da su ‘osamdesete bile godine’, ali nešto blesavije, a zakonom propisano nismo u životu vidjeli.

Da ne govore o modernom Boeingu, wi-fi vezi i mobitelima, mogli biste stvarno pomisliti kako se radi o videu iz neslužbeno, najgoreg desetljeća u suvremenoj eri. Apsolutno morate kliknuti na video! Ne samo da ste vjerojatno zaboravili kako su izgledale frizure prije 30 godina, nego ćete se podsjetiti ghetto-blastera, prvih igraćih konzola i zaboravljene tehnike namatanja audio kasete.

Šlag, dakako, dolazi na kraju kad se putnicima obrate pilot i kopilot. A ako vam je kopilot poznat, to je zato što je riječ o Rogeru Murdocku, momku sumnjivo nalik Kareemu Abdul-Jabbaru. Scena je, nećete vjerovati, iz kultnog klasika komedije 80-ih, filma ‘Ima li pilota u avionu?’ Oveur and out.


Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.