A SAD JOŠ I OVO...

Foto: Screenshot Days Of My Youth / YouTube

Jeste li za rundu paramotornog sanjkanja?

Datum objave: 28.01.2014 14:20 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Za ovaj eksperiment korištene su motorne sanjke, krilo za paragliding, jedan glečer i jedan mastermind po imenu Eric Oddy. I da, on zaista leti tako da na snowmobile spoji krilo za paragliding...

Sve je ovo samo dio dugometražnog filma Days Of My Youth koji za Red Bull snima ekipa MSP Filmsa. Oddy je jedan od glavnih pokretača ludog projekta. Ne znamo kako mu je palo na pamet ovo iskušati, ali novu je disciplinu nazvao ‘parasledding’, a mi smo je preveli kao ‘paramotorno sanjkanje’. ‘Motorni sanjkagliding’ nam nije zvučao dovoljno dobro, a ‘parasanjkanje’ bi čak mogla biti prava disciplina na Specijalnoj olimpijadi.

Inače, ‘normalni’ dijelovi filma o skijanju uključuju sulude spustove po cijelom svijetu, od Perua do Himalaja, pa malo letećih snowmobila nije ni izbliza najluđe što ćemo vidjeti najesen kad film bude premijerno prikazan. Pogledajte za sad ovu blesavu kombinaciju, a isplati se kliknuti i na službeni trailer filma. Tko zna što će do premijere još smisliti?

Još

Fura li vas avantura ili vas pegla adrenalin?

VIKEND U AKCIJI

Fura li vas avantura ili vas pegla adrenalin?

Ovisno o tome dolazite li u svijet akcijskih sportova po novi dokaz da ste muško ili po novu dozu hormona nadbubrežne žlijezde, vikend pred nama morao bi ponuditi nešto i za vas. Na kontinentu, tj. u Zagrebu se održava prvi Adventure festival dok se u Opatiji održava drugi X Day. Koji traje tri dana…

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.