RED BULL FROZEN RUSH

Foto: Promo fotografije Red Bull Content Pool / Brian Nevins

900 konja, 9000 okretaja i osam zvijeri na ski stazi

Datum objave: 09.01.2014 13:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Ovih dana u Sunday River skijalištu u SAD održava se jedinstveno off road natjecanje na svijetu. Osam pro truck vozača utrkivat će se na skijaškoj stazi u bolidima s 900 konjskih snaga!

Dakako, riječ je o drugom izdanju Frozen Rusha, suludog koncepta jurnjave uzbrdo po ski stazi. Sve to za volanima brutalnih pro truck bolida klase Pro4. Dakle, pogon na sva četiri kotača i hod amortizera oko jednog metra.

Junaci koji će voziti dobili su pozivnice organizatora, a među njima su najjači američki kamiondžije popud Todda LeDuca ili Brycea Menziesa.

Pogledajte u videu o čemu se tu radi i na kratko zanemarite to što će njihovi kolege gutati prašinu Dakar Rallyja na plus četrdeset dok se ovi glupiraju po skijalištu.

Još

Meksički kajakaš i najopasnije rijeke na svijetu!

LOCO ORTIZ

Meksički kajakaš i najopasnije rijeke na svijetu!

Rafael Ortiz spada u red sportaša koji daju sve za adrenalin i dobru akciju, ne mareći pri tome za natjecanja, medalje i/ili nerijetko vlastiti život. I onda snime nešto zbog čega ćemo se mi smrtnici ježiti još dugo u novoj godini

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.