ODNIJELA GA POPLAVA

Foto: Screenshot GoPro / YouTube

Motociklom kroz vodenu bujicu? Loša ideja...

Datum objave: 03.01.2014 14:30 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Koliko ste puta vidjeli kako poplava odnosi motocikl? Michael Henao iz Colorada pobrinuo se da to svi vidimo. I to iz prve ruke. Naime, kad je ove jeseni okolicu Bouldera pogodio niz poplava, odlučio je provozati se kroz vodu

Srećom, ponio je svoju novu kameru i snimio ceste, tj. njihov manjak, u svome kraju. Pogledajte video. Čini se da mu je crni enduro motocikl bio dosta drag. Michael je čvrsto držao volan još dugo nakon što ih je odnijela voda.

Tek kad je shvatio da će loše završiti ako ne pusti motocikl Henao pušta ručke. Ono najbolje? Dva tjedna kasnije, pronašao je svoj motocikl u blatnoj kaljuži i tvrdi da će uskoro ponovno na vožnju. Daleko od vodene bujice, kladimo se.

Još

Kad 205 manijaka napada planinski lanac…

KONDORI NA KOTAČIMA

Kad 205 manijaka napada planinski lanac…

Iako mnogi smatraju Erzberg Rodeo najtežom enduro utrkom na svijetu, pogledajte kako izgleda Red Bull Los Andes pa onda presudite. Nama se čini da je ovaj hard enduro zbilja brutalan

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.