DUDE AIN'T CARE

Foto: Promo fotografije media kalish / global-rallycross.com

Ken Block napokon pobijedio na rallycross utrci!

Datum objave: 15.11.2013 08:43 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Priznajte, mislili ste da se Ken Block zna samo glupirati s autom? Ispada da je i dosta brz na RallyCrossu. Na završetku GRC sezone Block je sa svojom Fiestom od 600-njak konja protutnjao do prve rallycross pobjede u karijeri!

Iako bez konkurencije najpopularniji showman s autom na svijetu, Ken Block sustavno zanemaruje sportske rezultate. I dok nitko nije očekivao da će baš dominirati na WRC relijima koje nerijetko posjećuje, rallycross je disciplina kao izmišljena za njega. Utoliko je čudnije da je tek u posljednjoj utrci treće sezone ostvario svoju prvu pobjedu!

Mora se priznati da je ove godine u GRC-u imao zbilja peh za pehom. Imao je otprilike jednak broj najbržih krugova i izlijetanja. Normalno, u ukupnom poretku nije imao šanse, a i otprije se znalo da će ukupni pobjednik biti Finac Toomas Heikkinen.

Toomas, s druge strane nije snimio nijedan Gymkhana video, a samo posljednji Blockov uradak je u prošla četiri dana pregledan oko 10 milijuna puta. Niti je odradio četristo evenata Gymkhana GRiD serije. Svejedno, priznajte, niste mislili da Block uz sve to još i pobjeđuje na utrkama?

Još

Gymkhana 6 kako je vide GoPro kamere

NEED FOR GOPRO

Gymkhana 6 kako je vide GoPro kamere

Nakon što je u dva mjeseca Gymkhana 6 Kena Blocka pregledana 16,5 milijuna puta, Ken i družina objavili su i driver’s cut verziju, snimljenu u cijelosti GoPro HD Hero 3+ kamerama...

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.