KEN BLOCK & PRIJATELJI

Foto: Promo fotografije Gymkhana GRiD / Monster Energy

Spektakl u Madridu na kraju Gymkhana GRiD sezone!

Datum objave: 11.11.2013 13:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Najbolji europski drifteri i freestyleri imali su na finalu u Madridu priliku voziti protiv neprikosnovenog vladara škripećih guma, dima i vožnje po boku Kena Blocka. Ali i njegovih frendova kao što su legenda Dakara Nani Roma, GRC majstor Liam Doran ili Formula D šef Vaughn Gittin mlađi…

Gymkhana GriD European Gauntlet završio je u velikom stilu. Ako se sjećate jedna od postaja trebala je biti kod nas u Osijeku, ali organizatori nisu uspjeli postići uvjete za održavanje. No, najbolji europski drifteri snašli su se nekako i bez naših asova.

Za završetak sezone u Madridu pridružili su im se i svjetski majstori. Sam Ken Block osobno je predvodio Monsterovu obitelj u kojoj su se, među ostalima, našli i kralj stražnjeg pogona Vaughn Gittin jr. kao i kralj off road rallyja Nani Roma u Miniju.

Ono najbolje? Među europskim drift junacima našla se i – žena! Da, dobro vidite. Mađarica Nikolett Szanto bila je druga u amaterskoj klasi, baš kao i Block u Supercars klasi. S tim da je Nikolett puno, puno zgodnija… Čekidaut!

Još

Gymkhana 6 kako je vide GoPro kamere

NEED FOR GOPRO

Gymkhana 6 kako je vide GoPro kamere

Nakon što je u dva mjeseca Gymkhana 6 Kena Blocka pregledana 16,5 milijuna puta, Ken i družina objavili su i driver’s cut verziju, snimljenu u cijelosti GoPro HD Hero 3+ kamerama...

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.