MUSTANG VS. PONY

Foto: Screenshot YouTube / Top Gear USA

Mogu li dva konja biti brža od nekoliko stotina?

Datum objave: 11.10.2013 12:00 Autor: supermen.tportal.hr

 | Ne sviđa mi se (0)

Opet se Amerikanci šale s vlastitom ikonografijom. Tanner i Rutledge, voditelji američkog Top Geara sjeli su u dva Mustanga i utrkivali se kroz Canyonlands s dvojicom kauboja na konjima…

Dogovor je bio da se vozi, tj. jaše štafetna utrka. Kao u vrijeme kad je Pony Express bio žila kucavica poludivljeg zapada, jedan kauboj predaje torbu na pola staze drugome, a Tanner svom kolegi Rutledgeu. Kroz prozor Mustanga.

Konji su, dakako, išli ravno kroz kanjon, dok su dva Mustanga morali ići cestom oko Dead Horse Pointa. I to uz poštivanje prometnih propisa. Hint: u američkim zaštićenim prirodnim parkovima ograničenje brzine je 25 milja na sat… Usput, crveni Mustang je Boss 302, a srebrni Roush Stage 3, oba modeli iz 2012.

Još

Ovako izgleda godina dana jurnjave postrance

DRIFTIN’ GITTIN

Ovako izgleda godina dana jurnjave postrance

Jedan od najživopisnijih driftera SAD Vaughn Gittin Jr. sažeo je prošlu sezonu u video od četiri minute. Bacite oko, sigurno niste znali da je driftanje toliko popularno, a možda ni da je u rukama mlađeg Gittina Mustang tako ubojit…

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.