CROATIA RALLY 2013.

Foto: Promo fotografije Šebalj Racing / sebaljklinc.com

Poreč, oaza turizma i jurećih rally auta!

Datum objave: 25.09.2013 15:00 Autor: J. Nj.

 | Ne sviđa mi se (0)

Planirate li za vikend otići na neko lijepo mjesto gdje se dobro jede i općenito uživa, a naginjete brzoj vožnji? Imate sreće, u Poreču i okolici održava se Croatia Rally! Gotovo 100 posada iz 19 zemalja ganjat će se diljem Istre od četvrtka do subote!

Iako se Croatia Rally boduje za FIA Europsko prvenstvo, CEZ prvenstvo, naše državno prvenstvo, kao i slovensko te srpsko, sve su oči uprte u dvojicu naših trenutno najjačih vozača Juru Šebalja i Daniela Šaškina.

U ukupnom poretku otvorenog PH razlika uoči šestog od osam planiranih relija je samo jedan bod u korist Jure, dok je u Klasi 1 Šaškin bolji za tri boda. Pobjednik relija, znamo osvaja 25 bodova, drugi 18 itd.

Uz to, Šaškin je za Poreč prijavio Ford Fiestu R5 dok Jura već neko vrijeme vozi Škodu Fabiju S2000. To jamči ludu jurnjavu preko dvije gradske etape u Poreču i četrnaest pravih brzinaca po Istri. Čak i da ne dolaze Jan Kopecky i druge zvijezde ERC-a! A dolaze.

Ukratko, vikend u Istri može biti zabavan i inače, no ovaj koji dolazi jamči i vrhunski adrenalinski doživljaj. Bacite oko na trase brzinaca te odaberite najbolja mjesta za gledanje. Znamo, naime, da na brzincima ima i skokova preko pruge, i driftanja oko ‘lakat’ zavoja i sulude jurnjave po uskim istarskim cestama pa odaberite prema vlastitom ukusu… Dok planirate izlet, podsjetite se kako je izgledao prošlogodišnji Croatia Rally iz auta Jure Šebalja.

Još

Darijan Paladin u finalu San Marino Classica

VELI JOŽE U REPUBLICI MALOJ

Darijan Paladin u finalu San Marino Classica

Hrvatsku ekspediciju ugodno je iznenadio ishod obrnuto proporcionalan niskim očekivanjima - ulazak u završnicu i konačno šesto mjesto predstavnika Body building kluba Veli Jože

opširnije

Važno: Stranica SuperMen može sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim stranicama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.


Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Podrška
© Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.